srebrna 159 dzis na rezedowej rejestracja tk? co to za nicpon?
-
srebrna 159 dzis na rezedowej rejestracja tk? co to za nicpon?
-
eMka widziana między 10 a 11 na KromeraJa widziany nie byłem bo druga stroną ulicy szedłem i nawet pomachać nie miałem jak, bo tachałem akumulator...
Bunga, bunga per tutti!
a ja kursuję między Złotoryją a Lwówkiem Śląskim... widuję czarną 147-mkę na blachach Lwóweckich... kto się przyznaje? Dodatkowo równie piękna 147 w czerwonej suknie dostojnie Lwówek przemierza, a w niej dziewczyna (równie piękna)... miałem za nią pojechać, ale w pracy byłem...eh
czerwona na DLW to nie kumataile razy nie zamrugam czy nie zatrąbie to zawsze jest panika czy ma swiatla pasy i gdzie stoi policja
![]()
147 powodów do zadowolenia
mattom, nie trąb, nie mrugaj - MACHAJ jak wariat![]()
Bunga, bunga per tutti!
29.11. - biała 159 SW w jasnym wnętrzu na stacji Orlen na wylocie ze Świdnicy i 156 SW czarna(wyglądała na Ti) na miejscowych tablicach, wcześniej nie dostrzegałem wogole marki AR, a teraz jak sam kupiłem to znacznie częściej je zauważam![]()
Pozdrawiam
Dziś rano widziana w Jaworze na ul. Limanowskiego ciemna 146 na miejscowych tablicach. Już wiele razy ją widziałam jednak to co mnie dziś uderzyło to fakt że ma ramki!Tak mi się wydaje, wzroku nie mam najlepszego ale biało-czerwone barwy były i chyba czcionkę AR też rozpoznałam, głowy nie daję
![]()
A ja się dziś pozdrawiałem z kierownikiem czarnej 147 na DJA chyba i czasami z ciemną 146 również na DJA widuję na sudeckiej w Legnicy ;D
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Pozdrowienia dla Krystiana widzianego w Kłodzku na światłach w Pandzie![]()