Numer mógł się zwolnic i dostał ktoś w spadku.
Numer mógł się zwolnic i dostał ktoś w spadku.
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
albo był za darmo zatankować na cpnjuż widziałem taką sytuację na bp na partynicach jak gość mondeo zatankował potem bańki w bagażniku i odjechał.
Dziś rano jakoś o 7:30 minąłem srebrną 156 ze spojlerem, wyglądało na to że kolega nie wyrobił i wjechał w przystanek - choć nie zdążyłem zauważyć uszkodzeń na aucie... Czy to ktoś od nas?? Blachy DW.
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 145-ki na klubowych ramkach mijanej dziś na ul.Podwale ok 11.45. Światełka były. Łapka także.![]()
No niestety;-( Na tym przystanku to ja dziś "zaparkowałem";-( Gość zajechał mi drogę, odbiłem na sąsiedni pas, ale było za ślisko i wyrzuciło mnie na chodnik;-( i zatrzymałem się na przystanku;-( Praktycznie cały bok skasowany;-( Autko już u mechanika, ale po wstępnych oględzinach chyba pójdzie do kasacji;-( Na szczęście była wczesna pora i nikogo nie było na przystanku...
ehhh k...a - może nie będzie tak źle - głowa do góry
a moim pierwszym jest właśnie darloss...
czy ktos z forum stawia na parkingu carefoura w borku srebrna 155 i czarna 166? Czasami staje tam tez ciemna 156. Chodze wieczorami z piesem to widze.