Dziś - pozdrowienia dla właścicieli ciemnej ( czarnej, granatowej? - przepraszam z pracy wracałam:-) ) Belli z ramkami - na parkingu Kauflandu w Lubinie.jeśli nadarzy się okazja - do zobaczenia !
Dziś - pozdrowienia dla właścicieli ciemnej ( czarnej, granatowej? - przepraszam z pracy wracałam:-) ) Belli z ramkami - na parkingu Kauflandu w Lubinie.jeśli nadarzy się okazja - do zobaczenia !
Również pozdrawiamy, fajnie jak się tak ludzie do siebie usmiechają.
Alfa pod warstwą brudu jest zielona![]()
Widziana czarna 156 okolo 18.30 na Jednosci Narodowej na wysokosci ,,okraglaka" z imprezowa ekipa na pokladzie![]()
pozdro
No, teraz mi lepiej, wbijaj pod MM w środę, poznaj ekipę
Dziś pod moim domem widziany Kolega marcin_87
Pozdro
Pozdrowienia dla kierowcy bordowej Giullietty w najmocniejszej wersji quadrifoglio verde, którą dziś oglądałem na parkingu przy Borku.
Nie jestem do końca pewien czy to ktoś z forum, ale już nie pytałem, gdyż sytuacja byłą trochę komiczna. Kierownik wraz z rodziną wraca z zakupów, a tu niedysponowany alfaholik kreci się obok jego auta i odejść nie może.
Tak czy inaczej szacunek za odwagę by kupić QV, nie wiem, czy każdy sobie poradzi z dwoma wariatorami XD
Pozdrwienia dla czerwonej AR sportwagon na ul.Kaminskiego okolo godziny 15-17 wracając zastałam wizytówke za wycieraczkami
Kilka dni wcześniej tą samą wizytówke zostawiłam pod wycieraczką tej samej AR
pozdrowienia dla czarnej 156 widzianej dzisiaj na trasie złotoryja - legnica... ciemnozielonej 166 również na tej samej trasie... oraz w samej legnicy już czarnej 159. Łpakę puściłem, ale "sytuacja była bardzo dynamiczna" i nie zdążyli prawdopodobnie odmachać...
Pozdrowienia dla srebrnej 156 po fl na ul. Mickiewicza w Legnicy![]()
AR 166 FL 3.0 V6 220KM 2003r.
AR 147 QV Q2 Blu Montecarlo 1.9 jtd 150KM 2008r.
Pozdrowienia dla Dantego, widzianego w któryś dzień w weekend gdzieś we Wrocławiu (pamięc zawodzi) i widzianego dzisiaj około 9.00 na Ruskiej.
Bunga, bunga per tutti!