Widziany, Widziana, Widziani :D

sn00p sprzedal swoja 156 bordowa, DSR na tristarach. ten oto samochod byl u mnie wczoraj w knajpie ;) niestety nie klubowicz (ramki zostaly) ale pan lubi Alfy :) tak lubi ze sprzedaje ową 156 na rzecz kupionej juz 159 ;)

sn00p sprzedal swoja 156 bordowa, DSR na tristarach. ten oto samochod byl u mnie wczoraj w knajpie ;) niestety nie klubowicz (ramki zostaly) ale pan lubi Alfy :) tak lubi ze sprzedaje ową 156 na rzecz kupionej juz 159 ;)
O widzisz :)
A przerejestrował chociaż? Ponad pół roku jeździł na moich blachach...
Za ile ją goni? Może odkupie :D

kto był u mnie w maku czerwoną 147 na blachach SK co krzyczałem by dać zniżkę dla klubowicza? :)

To moja była alfa z moimi ramkami :) kuźwa częściej widać moją byłą niż obecną, ale teraz nie mam ramek więc sama jestem sobie winna ;)

Pozdrowienia dla kierownika/ kierowniczki bordowej 156 w sedanie na DLU stojącej od kilku dni w Katowicach przy ul. Chorzowskiej obok torowiska tramwajowego

Pozdrawiam kierownika/czke czarnej 159 obok której zaparkowalem pod jula na Bielanach. Tablice DOA

A ja się grzecznie pytam: GDZIE JEST MUMIN? Widziany w tą niedziele, a raczej jego 156 na Walecznych, zaparkowana za moją AR

Czyja 147 czarna DJA na ramkach forum stała w weekend w Złotoryi chyba na bobrzańskiej :) Pozdr

Pozdrowienia dla Maykee'go który jechał za mną dzisiaj rano na Kasprowicza :D oraz dla klubowicza ze srebrnej 156 na DTR grasującego dzisiaj w Koronie.

Dziś koło godziny 13-14 , w okolicach Tomaszowa Mazowieckiego na S8 wyprzedzała mnie jasna 156 cross na blachach DW i ramkach klubowych . Pozdro dla ciebie serdeczne

Pozdrawiam forumowicza z ciemnej 147 na naszych ramkach (ogólnie to DLU) mijanego wczoraj w Osieku na skrzyżowaniu o godz. 15 ;)

147 na ramach stojąca dziś cały dzień na leclerk na zakładowej we Wrocławiu. Czyja to? ;)

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk

Moja moja. Parkuję tam codziennie do czasu aż służbówkę przywrócą do życia :) Widziałem Twoją jak szedłem do Leclerka . Dwie czarnule w szeregu, ramię w ramię :D Później stanąłeś kilka samochodów obok czy to ktoś inny?

Moja. Dziś straszny tłok był chyba coś za darmo dawali w leclerku. Twoja ładnie siedzi, moja ciągle jak na szczudlach stoi ;-)

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk

Oramkowana 159 widziana dziś o godzinie 20:20 pod Aquaparkiem w ostatnim rządku :).

[Wrocław] Kto pomykał dzisiaj ul. Traugutta ok 13:45 jasną 147 na ramkach? ;)

Amortyzatory
Powrót