Pozdrowienie dla widzianej wczoraj tj. piątek czerwonej Alfy GT na blaszkach DW ..... V ? na krajowej 3 ( jeszcze przed Polkowicami ) na wysokości szybu górniczego SW-1 około 11:30.
Pozdrowienie dla widzianej wczoraj tj. piątek czerwonej Alfy GT na blaszkach DW ..... V ? na krajowej 3 ( jeszcze przed Polkowicami ) na wysokości szybu górniczego SW-1 około 11:30.
Ha! To już wiem kto zostawił mi niespodziankę przy kole - 2 puste butelki po browcu*
* o której? Wieczorem przez jakiś czas była tam przyparkowana jeszcze inna... srebrna alfa- zwróciłam uwagę, bo stała poprzecznie i trochę mnie blokowała. Nie zwróciłam jednak uwagi ani na rejestrację, ani czy miała ramkę.
Pozdro, pozdro!
Zbliżam się do skrzyżowania, światła na nim wyłączone, pod drugiej stronie mrugające awaryjne - myślę sobie "aha, ktoś komuś przywalił". Przejeżdżam... widzę alfa... (zapaliła sie lampka)... zbliżam się... widzę ramki... (zapaliła sie druga lampka)... trąbnęłam... i kogo widzę... Karola!
Dawno nie widziałyśmy się, ale za to jak już spotkałyśmy się to było efektownie![]()
ja i ona - "iniemamocne"
Pozdrowienia dla kolejnej ciemnej 147 z forumową ramką. Rej. EZA 6*** "PiP" kilkanaście minut temu![]()
ja i ona - "iniemamocne"
Dziś na ul. Kamienieckiej w Ząbkowicach namierzona przez moją dziewczynę Madzia - madtoc"Ooooooo... Alfa pojechała. Chyba Twoja koleżanka - blondzia jakaś
" (PS. Żeby nie było - oboje nic nie mamy do blondynek, a wręcz przeciwnie
- Ona też jest blondynką
)
Pozdrowionka
Wojtek & Klaudia
---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:14 ----------
Ahaaaaaaaaa... Dziś w Magnicach (w miejscu, gdzie zaczyna się obwodnica Wro) widziana bardzo ładna, czyściutka, czarna 147-ka na DDZ'tach z ramkami - pozdrawiam z prawego pasa (mrugałem awaryjnymi)
---------- Post added at 20:24 ---------- Previous post was at 20:16 ----------
Magda - miałem Cię gonić, ale chwilę wcześniej stała kawałek dalej policja, a muszę się oszczędzać chociaż do 5.05.2012![]()
Widziana w sobotę na parkingu pod Mc'kiem na Bardzkiej we Wrocławiu 156 na blachach DOA199..![]()
Il cuore ha sempre ragione.
Senza cuore saremmo solo macchina...
pozdrowienia dla ciemnej Alfy ktora mi przyswiecila na Kościuszki w Legnicy, odmachnałem ale ne wiem czy nie za pozno bo zamroczony po nocce wracalem
No na chwilę dałem długimiPozdrawiam pozdrawiam
uniesioną rękę w szybie widziałem.
![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
"Dziś na ul. Kamienieckiej w Ząbkowicach namierzona przez moją dziewczynę Madzia - madtoc"Ooooooo... Alfa pojechała. Chyba Twoja koleżanka - blondzia jakaś
" (PS. Żeby nie było - oboje nic nie mamy do blondynek, a wręcz przeciwnie
- Ona też jest blondynką
)
Pozdrowionka
Wojtek & Klaudia"
Witam, a z myjki się wracało, bo kolega w czarnej 156 mijanej w Kamieńcu kolo Żakowej (kolo 16:00) zrobił mi gula swoją wypucowaną bellą (pozdrawiam zresztą łapa była) A policjanci stali...też koło nich przemknęłam żółwim tempem bo ostatnio wlepili mi 100 PLN za brak trójkąta i gaśnicy
![]()