Temat: Widziany, Widziana, Widziani :D

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar Marcino82
    Mieszka w
    Głogów
    Auto
    Alfa Romeo Stelvio 2.0 280km Q4 EXECUTIVE

Domyślnie

Pozdrowienie dla widzianej wczoraj tj. piątek czerwonej Alfy GT na blaszkach DW ..... V ? na krajowej 3 ( jeszcze przed Polkowicami ) na wysokości szybu górniczego SW-1 około 11:30.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar eMka
    Mieszka w
    zza kierownicy
    Auto
    156 '02 1,8 TS plus 159 '06 3,2 Q4

Domyślnie

Cytat Napisał _Mumin_ Zobacz post
    Czarna żmija eMki widziana zaparkowana pod fitnesem
    Ha! To już wiem kto zostawił mi niespodziankę przy kole - 2 puste butelki po browcu*

* o której? Wieczorem przez jakiś czas była tam przyparkowana jeszcze inna... srebrna alfa - zwróciłam uwagę, bo stała poprzecznie i trochę mnie blokowała. Nie zwróciłam jednak uwagi ani na rejestrację, ani czy miała ramkę.

Cytat Napisał Karola1984 Zobacz post
    Pozdro Dla eMki spotalysmy sie jakies 20minut temu na drobnera,jak moja stanela na srodku skrzyzowania i na linke trzeba bylo wziazc!!!
    Pozdro, pozdro!
    Zbliżam się do skrzyżowania, światła na nim wyłączone, pod drugiej stronie mrugające awaryjne - myślę sobie "aha, ktoś komuś przywalił". Przejeżdżam... widzę alfa... (zapaliła sie lampka)... zbliżam się... widzę ramki... (zapaliła sie druga lampka)... trąbnęłam... i kogo widzę... Karola!

Dawno nie widziałyśmy się, ale za to jak już spotkałyśmy się to było efektownie

ja i ona - "iniemamocne"

Użytkownik Alfa i Omega Avatar _Mumin_
    Mieszka w
    W-W
    Auto
    156 1.9 JTD 105KM

Domyślnie

Cytat Napisał eMka Zobacz post
    o której? Wieczorem przez jakiś czas była tam przyparkowana jeszcze inna... srebrna alfa - zwróciłam uwagę, bo stała poprzecznie i trochę mnie blokowała. Nie zwróciłam jednak uwagi ani na rejestrację, ani czy miała ramkę.
    O 17.15 i to nie moja, bo stalem tradycyjnie na Środkowej, ulicy znaczy się Środkowej
    Bunga, bunga per tutti!

Użytkownik Alfa i Omega Avatar eMka
    Mieszka w
    zza kierownicy
    Auto
    156 '02 1,8 TS plus 159 '06 3,2 Q4

Domyślnie

Pozdrowienia dla kolejnej ciemnej 147 z forumową ramką. Rej. EZA 6*** "PiP" kilkanaście minut temu

ja i ona - "iniemamocne"

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)

Domyślnie

Dziś na ul. Kamienieckiej w Ząbkowicach namierzona przez moją dziewczynę Madzia - madtoc "Ooooooo... Alfa pojechała. Chyba Twoja koleżanka - blondzia jakaś " (PS. Żeby nie było - oboje nic nie mamy do blondynek, a wręcz przeciwnie - Ona też jest blondynką )

Pozdrowionka
    Wojtek & Klaudia

---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:14 ----------

Ahaaaaaaaaa... Dziś w Magnicach (w miejscu, gdzie zaczyna się obwodnica Wro) widziana bardzo ładna, czyściutka, czarna 147-ka na DDZ'tach z ramkami - pozdrawiam z prawego pasa (mrugałem awaryjnymi )

---------- Post added at 20:24 ---------- Previous post was at 20:16 ----------

Magda - miałem Cię gonić, ale chwilę wcześniej stała kawałek dalej policja, a muszę się oszczędzać chociaż do 5.05.2012

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Milano_155
    Mieszka w
    DW
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.5 V6

Domyślnie

Widziana w sobotę na parkingu pod Mc'kiem na Bardzkiej we Wrocławiu 156 na blachach DOA199..
    Il cuore ha sempre ragione.

Senza cuore saremmo solo macchina...

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Legnica
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm

Domyślnie

pozdrowienia dla ciemnej Alfy ktora mi przyswiecila na Kościuszki w Legnicy, odmachnałem ale ne wiem czy nie za pozno bo zamroczony po nocce wracalem

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Olaf3276
    Mieszka w
    Legnica
    Auto
    145 1.6 TS a jednak jest dalej :), g 1.4 MA

Domyślnie

No na chwilę dałem długimi Pozdrawiam pozdrawiam uniesioną rękę w szybie widziałem.
    145 1.6TS a jednak dalej jest
    AR G. 1.4 MA

madtoc
    Gość

Domyślnie

"Dziś na ul. Kamienieckiej w Ząbkowicach namierzona przez moją dziewczynę Madzia - madtoc "Ooooooo... Alfa pojechała. Chyba Twoja koleżanka - blondzia jakaś " (PS. Żeby nie było - oboje nic nie mamy do blondynek, a wręcz przeciwnie - Ona też jest blondynką )

Pozdrowionka
    Wojtek & Klaudia"

Witam, a z myjki się wracało, bo kolega w czarnej 156 mijanej w Kamieńcu kolo Żakowej (kolo 16:00) zrobił mi gula swoją wypucowaną bellą (pozdrawiam zresztą łapa była ) A policjanci stali...też koło nich przemknęłam żółwim tempem bo ostatnio wlepili mi 100 PLN za brak trójkąta i gaśnicy

Użytkownik Rowerzysta Avatar velandil
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    AR 147 JTD 16v '03

Domyślnie

Cytat Napisał Darus Zobacz post
    Zauważone w ostatniej chwili pozdrowienia od od kolegi Velandil spacerującego z pieskiem koło Amicaru
    Pozdrawiam, pozdrawiam Nie byłem pewien, czy skojarzysz, bo mój pies nieoramkowany