Tradycyjnie co któreś pozdrowienia przekazuję nieznajomej osobie w obcej marce samochodu.
Tym razem pozdrawiam właściciela astry 3 w kombi....CB... (który nigdy zapewne tego postu nie przeczyta) z którym ścigałem się na trasie Lwówek Śląski <-> Złotoryja. Ściganie się to może za dużo powiedziane, bo właściciel astry próbował dorównać mi tempa... a nie miał łatwo. Chwilami prędkości dochodziły do 170 km/h.... Szacun za dotrzymanie mi tempa![]()
dziś widziana koleżankia "Giulia". Śmigała po Piastowskiej w OP po południu
https://lh6.googleusercontent.com/-b...6/P1360826.JPG
przyznać się kto
Zameldowali kumple że byla widziana
A ja dziś tradycyjnie trasa po DS i tradycyjnie zero alf
147 powodów do zadowolenia
Już nie przesadzajcie,
ze złotej do lwówka są 2 -3 proste na których spokojnie można wykręcić sporo ponad te 170 ...
A wy to tacy święci i w mieście 50 a poza 90 ?
Może i nie ma się czym chwalić, ale cóż ...
pozdrawiam kierownika 156 cameleon DLU przed chwilą na trasie z legnicy do zlotej ...
pomachane ... ale z barchetty
147 powodów do zadowolenia
Święty nie jestem, ale w mieście nie jeżdże szybciej niż 70, a na trasie nie przekraczam 120. Po prostu ktoś, komu się wydaje, że w 100% panuje nad samochodem, nie ma pojęcia o czym mówi, nigdy mu się nic nie przedarzyło albo jest całkowicie pozbawiony wyobraźni i instynktu przetrwania.
Przy tej predkości wystarczy wjechać na dziurę (którą notabene masz małe szanse zauważyć w porę), plama oleju, durny dzieciak rzucający patykami w samochody i masz mizerne szanse na opanowanie samochodu. Pół biedy jeśli zabijesz siebie, większa szkoda jeśli pasażerów, choć jeśli Cię znają, to powinni wiedzieć z kim jeżżą, ale najgorsze, jeśli trafisz na kogoś, kto po prostu chciał dojechać do domu, żony, dzieci, rodziców, etc.
Bunga, bunga per tutti!
była 1999 Alfa Romeo 146 1.4 TS
była 2004 Alfa Romeo 156 1.9 M-jet
była 2002 Alfa Romeo 156 2.4 JTD
była 2000 Alfa Romeo 145 1.9 JTD
była 2005 Alfa Romeo 156 2.4 M-jet
jest 2010 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
-------------------------------------