Barus, link nie działa![]()
Barus, link nie działa![]()
Dziś wpuściłem przed siebie w Żywcu kolorystycznie identyczną belle z moją, 156 selspeed.. Pan podziękował i po chwili jazdy pienie błysnął awaryjkami i zawinął na most.. Pozdrawiam SZY 9W.. Ciekawe czy właściciel jest na forum zarejestrowany![]()
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 z lotką z tyłu, który mrugnął do mnie światełkami pod halą targową Tęcza.
PS. Jadąc wczoraj późnym popołudniem widziałem na moście przy śluzie Zacisze masę aut ewakuowanych z zagrożonych zalaniem terenów. Auta poustawiane były na pasie zieleni rozdzielajacym jezdnie. Wśród samochodów dostrzegłem również srebrną GTV-kę. Jako kierowca tego cuda, serce mi zadrżało na myśl, że Belli mogłoby się coś stać.
Mam nadzieję, że woda, która teraz będzie opadać nie wróci w sile i oszczędzi Wrocław.
*** Dzisiaj we Wrocławiu na Wyścigowej stała za mną czarna, b.ładna 166-tka
błysnąłem tylko awaryjnymi
Ktoś stąd ?
*** Od Magnic jechała za mną też czarna 156-tka 2.4 dieselek: DWR14408 - skręciła koło LEONI-KABLE w Wierzbicach (?) - kto to?
Chwalić się, kto chciał zabłysnąć?
(ja nie szalałem, bo nie jechałem sam)
Pozdrowienia dla loco145 z którym jechałem w konwoju z Opola do Krapkowic![]()
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.
Często na drodze wroclaw-oborniki śl. mijam się z 156 na blachach DWL i ramkach klubowych.
- Ja jeszcze kilka dni latam na czerwonych blachach.
pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 156 mijanej dzisiaj, tj. sobota, około godz. 16 w Legnicy w pobliżu przejazdu kolejowego przy wyjeżdzie na Złotoryję, zdążylem zauwazyc ramki klubowe jednak na identyfikację rejestracji zabrakło juz czasuoczywiście były łapki...pomachane...odmachane
))
Alfa Romeo 156 SW 2.0 JTS
Pozdrowienia dla MOJEJ BYŁEJ Alficzki widzianej dzisiaj we Wrocławiu na ul. Lotniczej![]()