A co to jest Viki? ;P
czym stałes ? tez widzialem tą czarna Alfę i stalem na skrzyzowaniu o tej godz..
I właśnie z powodów ekonomicznych u siebie w Alfie zamontowałem LPG a moja była Viki (czytaj Opel Vectra B 2.0 16v sedan w kolorze butelkowo zielonym Z369) LPG się nie doczekała. Pomimo kilku mankamentów, m.in stukające zawieszenie z tyłu, strzelający układ kierowniczy, cieknąca chłodnica był to naprawdę super samochód, który po włożeniu kilkuset złotych i odrobiny własnej pracy mógłby jeszcze długo pojeździć. Poza tym Viki mniej paliła od Alfy i był to mój pierwszy samochód, a ten zawsze się wspomina z sentymentem.
Domyślam, się że to było pytanie do mnie? Jeśli jechałeś srebrną 156 to też Cię widziałem tuz po przejeździe Yasia. On jechał od strony Wrocka w lewo do centrum, a Ty na wprost w stronę Wrocławia. Pozdrawiam
PS
A moj aAlfa wcale nie jest czarna, tylko Cosmo Bluetak samo ja Wojtkowa.
pytanko do Wojtasa![]()
Na Niemodlińskiej 166 SBI..chyba czarna 156 OP 97...
156 blue cosmo (można rzec, że czarna, niech będzie)
Za mną stała popielata GTV, tzn...jakieś 2 samochody za mną. Może to Ty? ;>
A jak nie to pochwal się czym jeździsz i zgodnie z postem Flatbeet'a zapraszamy na jakiś najbliższy mini, czy nie mnini spocik
---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:55 ----------
Dobra doczytałem że 156
Ta czarna stała na samym początku świateł, ja stałem 1 czy 2 samochody za nią , także też bardzo blisko swiateł, jechałem prosto jak na Wroclaw.
ja stałem na ul Sikorskiego, a jeżdze 156 równiez blue cosmo no a co do spocika to bardzo chetnie![]()