Ostatnio edytowane przez Majkel™ ; 26-05-2012 o 00:50
Pozdrawiam wszystkich spotkanych na trasie Legnica _ Wałbrzych 10 do 11 oraz w drodze powrotnej ;-) 11 _ 12 jedna Alfa na ramkach w Koiszkowie tuż przed eLca. Niestety wszyscy zacmieni na moje błyski :-(
@Majkel, ja sam chciałbym przemalować kompletnie, ale to się wiąże z kosztami żeby to zrobić porządnie, czyli komora silnika itd.
Także moja czeka na odmalowanie, ale właśnie na blue cosmo, bez przemalowań![]()
Zastanawiam się tylko jakie dodatki mają być, kusi mnie ciemne czerwień, taki bordowy...ale nie jestem do konca przekonany że to sie nie pogryzie.
Żeby nie było offtopu, dodam, że mijałem dzisiaj w ząbkowicach 147 na klubowych i DKLkach.
pozdrowionka dla 156 DSW spotkanej dziś po 16 na rondzie Magnolia/Castorama - były rączki![]()
dziś machałem dla kierownika poliftowej 156 widzianej przy Bravoserwis- zrobił oczy jak srający mops, schował się w fotel i dodał gazunie będę już machał
no chyba, że zobaczę ramki*
![]()
*nie dotyczy Mumina i Lucka![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
pozdrowienia dla srebrnej AR 147 DSW na ul. leśnej (przylesie), odmachane.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Dzisiaj był miły wysyp na 8mce w stronę Warszawy i jednoczesnie premiera klubowych ramek na dluzszej trasie. Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 156 na klecińskiej - fajnie się jechało kawałek za siostrą bliźniaczkąDalej już trafiły się 147 i 156 za Oleśnicą, kolejna 156 i 159 w okolicach Wielunia, ale wszystko bez reakcji. Na koniec za Piotrkowem pojawil sie kolega z ciemnej 156, z którym wymienilam kilka zdań na cb. Pozdrawiam
Chłopaki, a wiadomo czyja jest ospojlerowana, przedliftowa 156 oklejona na czarny mat?
Rejestracje chyba ze śląska, ostatnio widziałem ją znów, tym razem przy nowych blokach nieopodal ul.Pochyłej![]()
była 1999 Alfa Romeo 146 1.4 TS
była 2004 Alfa Romeo 156 1.9 M-jet
była 2002 Alfa Romeo 156 2.4 JTD
była 2000 Alfa Romeo 145 1.9 JTD
była 2005 Alfa Romeo 156 2.4 M-jet
jest 2010 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
-------------------------------------
pozdrowienia dla wszystkich Alfek na Piastonaliach w Opolu przed koncertem DubFXzapamietalem czarna brere, srebrna 147 poliftowa, czarna 156 SW i czerwona 146
![]()