heheno to zbóje same i właściciele dupowozów w tej Legnicy ot co
![]()
heheno to zbóje same i właściciele dupowozów w tej Legnicy ot co
![]()
To nie tylko problem Legnicy.. ja macham i mrugam jak szalony kazdej belli na trasie.. juz nawet zona sie na mnie krzywo patrzy, bo nikt nie odmachuje ;P
Chcialem juz nawet dzisiaj machac do zaparkowanej pod TVP na Karkonoskiej we Wroclawiu 156 na klubowych ramkach- pierwsza klubowa Alfa, ktora spotkalem we Wroclawiu. Pozdrawiam zatem "zaocznie"
![]()
latam po całym mieście, dosyć często, czasem nawet dla czystej przyjemności;d alfa stoi na złotoryjskiej za eko przy wylocie z lcy już, a tak to można mnie zobaczyć jak wchodze w łuk za ferio po wewnętrznej;D fotke mam jedną i to mało wyraźna, na dniach postaram się jakąś minisesyjke zrobić;d szary lakier, listwy boczne ze sportpack'a i felgi 17 szprychy to chyba jedyne znaki szczególne z zewnątrz;d
pacnąłeś w coś przodem ? jakoś trochę maskę masz pogiętą ... czy mi się zdaje ?![]()
maska od "nowosci" wygietataka juz kupilem niestety, szukam wciaz maski pod kolor, ale trudno znalezc ten kolor czarny. Troche widac, ale az tak strasznej lipy nie ma, jak sie znajdzie to kupie
![]()
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej (?) oramkowanej 156 (FZG?), który machnął mi wczoraj na Kuzienniczej w Jaworze, zaraz po 17-stej![]()
Witam, dzisiaj zaliczona trasa Dąbki,Wrocław mijanych na trasie sporo Alf,odmachanych tylko dwie, w pile i okolice Rawicza.
ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.
Tyle razy oglądałem Twoją 147, a dopiero teraz to zauważyłem![]()