stokrotka147
Nowy
- Auto
- 159 ti 1.9 150km jtdm Była 147 2.0 150km selespeed
159 za strzegomem odmachane 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Haha... nawet nia zajarzył że zwróciłeś uwagę na fakt iż nie jeżdzi się z włączonymi halogenami w warunkach dobrej widoczności... cóż - bez komentarza..Kto taki mądry jechał w sobotę, o godzinie 23:00-23:30 droga między Trójcą(obok Zgorzelca) a Bialogórzem? Ciemno było, wiem tyle że 159 , ciemny lakier, włączone halogeny , zero reakcji na mruganie... Mimo idealnej widoczności. Po oczach dawał mocno...
Cześć tak to jest jak się człowiek spieszy następnym razem 100% pozdrowienia będą
Owszem Ty widzisz lepiej ale inni widzą gorzej bo ich oślepiasz!To chyba był komentarz. ... Pobocze lepiej widzę
Dziś widziany Steo na rondzie tesco. Wczoraj Maupa obtrabiony koło małego ronda w szczawnie
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Komu dzisiaj machałem idąc we Wrocku ? Czerwona 147 na kłodzkich blachach z ramkami/widziana 2x
/
Kogo 166 widziana dziś była po 18 na bielanach? Tablicę DW. Kolega mrugal i machal. Odmachalem
Jak robiłeś wszystko aby cię zauważyć to byłeś tyZapewne to ze mną się mijałeś
Pozdrawiam jeszcze raz![]()
Pasuje do mnie, o ile miała oklejony czarny dach.
Gdzie to było?
Chyba Zwycięska o ile dobrze pamiętam ...![]()