Widziany, Widziana, Widziani :D

W niedzielę widziana taka Alfa na Jagiellończyka we Wrocławiu. Czyja? Pozdrowienia dla kierowcy.
attachment.php

Załączniki

• 20150927_093025.jpg
    20150927_093025.jpg
    100.1 KB · Wyświetleń: 430
Kto taki mądry jechał w sobotę, o godzinie 23:00-23:30 droga między Trójcą(obok Zgorzelca) a Bialogórzem? Ciemno było, wiem tyle że 159 , ciemny lakier, włączone halogeny , zero reakcji na mruganie... Mimo idealnej widoczności. Po oczach dawał mocno...

Kto taki mądry jechał w sobotę, o godzinie 23:00-23:30 droga między Trójcą(obok Zgorzelca) a Bialogórzem? Ciemno było, wiem tyle że 159 , ciemny lakier, włączone halogeny , zero reakcji na mruganie... Mimo idealnej widoczności. Po oczach dawał mocno...
Haha... nawet nia zajarzył że zwróciłeś uwagę na fakt iż nie jeżdzi się z włączonymi halogenami w warunkach dobrej widoczności... cóż - bez komentarza..

I to nie były pozdrowienia tylko sygnał żebyś je wyłączył bo oślepiasz jadących z przeciwka. Jak ci kiedyś ktoś wjedzie na czołówkę bo go oślepisz to ci nawet dobrze widoczne pobocze nie pomorze.

Dziś widziany Steo na rondzie tesco. Wczoraj Maupa obtrabiony koło małego ronda w szczawnie :)

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Kogo 166 widziana dziś była po 18 na bielanach? Tablicę DW. Kolega mrugal i machal. Odmachalem

W piątek na wlocie do Wrocławia - ul. Buforowa mijana 156'ka na OB - odmachane. Pozdrawiam! :-)

Amortyzatory
Powrót