NightDay
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 156 2.4 JTD 119kw ROSSO
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tutaj z cyklu mamy Cię....Pokaż załącznik 187299
Ale masa tez robi swoje i do tego sportronic. Do zobaczenia nastepnym razem. Bede jechał wolniej3.0 pod machą i wszystko jasne - u mnie skromnie 2.5 ale się nie śpieszyłem![]()
Tutaj z cyklu mamy Cię....Pokaż załącznik 187299
Widziana Maupy brera pod domem [emoji14]
Wydziargał Idol 2S
Pozdrowienia. Bordowa 159 na Klecińskiej we Wrocławiu. Kolega miał ciężką nogę. Oraz 147 DZL przed Bolkowem.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To pewnie ja w bordowe 159![]()
Gorszy, niż przy JTS. Najlepiej modyfikuje się dźwięk boxera, potem porównywalnie V-ki, potem 5 cylindrów benzyna, potem 4 cylindry benzyna, nie wiem jak 3 cylindry, ale one ogólnie fajnie brzmią i być może da się uzyskać lepszy dźwięk, niż 4 cylindry.. i na końcu są diesle, których zmiana końcowego nic prawie nie daje, za to przelot powoduje ból uszu [emoji14]Ja mam końcowy REMUS i jakoś tam pierdzi przy silniku 2.0 JTS. Ciekaw jestem jaki byłby dźwięk przy 2,4JTD
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
Ja dospawałem końcówkę tłumika z jednej na dwie ,teraz spaliny rozchodzą sie na dwie rurki i jest świst (efekt uboczny) ale mi to nie przeszkadza ;pJa mam końcowy REMUS i jakoś tam pierdzi przy silniku 2.0 JTS. Ciekaw jestem jaki byłby dźwięk przy 2,4JTD
Ja dospawałem końcówkę tłumika z jednej na dwie ,teraz spaliny rozchodzą sie na dwie rurki i jest świst (efekt uboczny) ale mi to nie przeszkadza ;pJa mam końcowy REMUS i jakoś tam pierdzi przy silniku 2.0 JTS. Ciekaw jestem jaki byłby dźwięk przy 2,4JTD
po co na co w jakim celu?przeciez dzwięk boxera Alfy to jeden (jak nie jedyny) z tych dzwięków,krory nie potrzebuje zadnych modyfikacji ;-)Najlepiej modyfikuje się dźwięk boxera [emoji14]