Widziany, Widziana, Widziani :D

Czy ktoś od nas ma czerwona brerę na DW? Niedawno widziana na Dąbrowskiego/krasinskiego ;)

Pozdrawiam

Damian

Jedna czerwona brera na DW śmiga u mnie w Sobótce, Pani z brery zawsze machnie ;)

Srebrna dziewiątka na blachach PGS pod Rokita zaparkowana. Dodatkowo na terenie zakładu czasami widzę czarna 147. Wszystko oramkowane :D

Pozdrowienia ze srebrnej 156 dla kierowcy czerwonej 147 FL na DZL, widzianej dzisiaj przed 10 na wrocławskiej w Legnicy.

Obustronnie pomrugane! :)

Pozdrawiam Alfiste jeżdżącego niebieską GT , którego Alfe czasem mam przyjemność oglądać pod swoim domem we Wrocławiu . Świetny kolor , robi wrażenie na żywo :)
317.jpg

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kolegę z Czerwonej Julki DSW na drodze Wrocław-Świdnica dzisiaj koło 10.

Zanim Cię zobaczyłem, to już było za późno żeby machnąc.

159 czerwona bez ramek ale kolega pierwszy pomachał, widziana za strzegomiem w strone jawora 15:20

Pozdrawiam kierownika srebrnej bodajże GTV DDZ CL01 jadącej na ośmiu kołach przede mną na wysokości Kobierzyc w stronę Wrocławia. Na ośmiu - na lawecie.
Oraz kierownika pięknej 159 pod Wydziałem komunikacji W-w wczoraj :) Staliśmy zaparkowani twarzą w twarz.

Komu mrugalem dzis tj. 22.02 w Gryfowie?okolice godziny 13.30.Jechalem bialą Fiestą a kolega Alfista byl oramkowany i prowadzil srebrną 166 na DLW.pozdrawiam.

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Komu mrugalem dzis tj. 22.02 w Gryfowie?okolice godziny 13.30.Jechalem bialą Fiestą a kolega Alfista byl oramkowany i prowadzil srebrną 166 na DLW.pozdrawiam.

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

To ja już wiem komu żeś Kolego migał.... Moja żonka leciała tą alfą na drugą zmianę do Mirska do biedry;) Nic się nie chwaliła że jej ktoś mrugał:edziahaha:

Owczar, widziałem 3 Twoje zaparkowane alfy. Tak nas dużo że może spot w Gryfowie zrobimy :sarcastic:

Ostatnia edycja:
Owczar, widziałem 3 Twoje zaparkowane alfy. Tak nas dużo że może spot w Gryfowie zrobimy :sarcastic:

Zawołam kolesia co ma 2 x 166 , żony kuzunów ; 2 x 156 , kolesia co ma 156 i 159 , swoje wyprowadzisz ze stodoły - to z 12 sztuk by było:edziahaha:

To mamy 17 alf w takim wypadku, no niedługo 16,5 :sarcastic:

Dziś na wyjeździe z Lubina po 15 czerwona gt nr DLU ______ oraz 159 na tablicach ST _____. A przed chwilą 156 pod centrum handlowym piekary :):) Wszystkie na ramkach :)

Amortyzatory
Powrót