Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chyba to byłem jaKogo dzis mijalem miedzy osiekiem a jaroszowem kolo 17? Awaryjki były. Nawet nie wiem czy kierownik czy kierowniczka. Pozdrawiam z czarnej ar 164
Wysłane z mojego LG-H635 przy użyciu Tapatalka
Jezeli jechales ostatni w kolumnie w strone strzegomia to pewnie ty. Zobaczylem tylko czerwony przod Ar podnioslem lapke a potem w lusterku awaryjki i tym samym odpowiedzialemChyba to byłem ja
Jechałeś w kolumnie samochodów w stronę Wrocławia? Nawet nie zdążyłem zareagować, ale awaryjne zauważyłem.
Pzdr.
Ja nie zdążyłem zareagować - nie mrugałem. I wydaje mi się, że ja nie jechałem w kolumnie aut. Choć reszta jakby pasuje, z tymże dałbym sobie głowę uciąć, że Ty wyjeżdżałeś z Osieka, a ja wjeżdżałemJezeli jechales ostatni w kolumnie w strone strzegomia to pewnie ty. Zobaczylem tylko czerwony przod Ar podnioslem lapke a potem w lusterku awaryjki i tym samym odpowiedzialem
Wysłane z mojego LG-H635 przy użyciu Tapatalka