pozdrowienia dla Alfaholika mrugającego dziś na Odrodzenia w Lubinie kolo 17.30 - wracałam z pracy, padnięta i tylko łapkę zdążyłam podnieść![]()
pozdrowienia dla Alfaholika mrugającego dziś na Odrodzenia w Lubinie kolo 17.30 - wracałam z pracy, padnięta i tylko łapkę zdążyłam podnieść![]()
Pozdrawiam (chyba) kierującego srebrną 156 w kombi na blachach DBL w Łasku (łódzkie). Wydawało mi się że miał klubowe ramki![]()
no to moja jeest.Wloska flage juz dawno kupilem a autko nowee. Po lifcie wnetrza tak jak mowisz![]()
Czyżbym widział po 16ej żółtą 145 Carlos`a na Jedności Narodowej dzisiaj zaparkowana koło ,,okrąglaka
"? pzdr + srebrna 156 fl mijana na skrzyżowaniu Jedności / Kilińskiego też po 16ej
pzdr
Olafa julka widziana na konopnickiej przed chwilą
A animek to jeżeli obsługuje też olszanice - ostatnio kilka razy widziany u dziewczyny mojej, żeby nie było podtekstów
oczywiście z paczka GLS
![]()
147 powodów do zadowolenia
[QUOTE=mattom;1106376]Olafa julka widziana na konopnickiej przed chwilą
No była byłaPozdrawiam
![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Serdecznie pozdrowienia dla kierownika srebrnej 166 DZG... Łapka byla, światełka rownieżDzisiaj rano na moscie przy Drobnera ;-)
Dziś widziana i wyprzedzana przeze mnie na wylocie z Bielan, na wysokości fabryki Wedel, czerwona 159 SW na klubowych ramkach. Kierowała kobieta ale nawet sie nie obejrzała jak ją wyprzedzałemtak czy siak - pozdrawiam
![]()