Widziany, Widziana, Widziani :D

To był koreczek? Praktycznie normalnie się jechało ;)
Jechałeś w stronę centrum? W którym miejscu wjechałeś na 8-mkę?

Robimy OT :)
Jadę wiaduktem w kierunku polaru, na jego końcu nawrotka i z powrotem w stronę psiaka z tym,żze na środku skręcam w prawo na wlot na 8-ke i wylatuje prawie na wysokosci horneta :)

pozdro dla Rafała dzis w świdnicy baaardzo rano :) jechałem skodą...chyba mnie nie poznałes kolego :)

Pozdrowienia dla kolegi jadącego ciemną 147 przez Awicenny koło 17 w stronę Factory. Łapka była

Również pozdrawiam czarną 156 za którą jechałem (dwa auta dalej) dzisiaj po Mińskiej. Miała czerwony napis "Brera" z tyłu. Niestety nie miałem jak pozdrowić bo było za daleko i jechałem Vito służbowym.

Pozdrawiam wszystkich jezdzacych trasa z i do Olawy.Moje nr to 088..

---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:01 ----------

ulice Mulicka Kielczowska , Gorlicka to dawna moja parafia.

Ja również pozdrawiam z błękitnej 156 DZA56TT ;)

---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 21:11 ----------

To był koreczek? Praktycznie normalnie się jechało ;)
Jechałeś w stronę centrum? W którym miejscu wjechałeś na 8-mkę?

pafka - masz DW, czy może PO ;) ? Mijałem dzisiaj czerwoną Brerkę z blachami PO właśnie :)

Ja dziś raniuteńko w Opolu na Konawlii czarna 156 i hmm bladyneczka za kierownica:) OP9...

Widziałem dzisiaj 2 brerki, 5 156 i jedną 156 po FL, na tablicach DB, tą kojarzę chyba ze zlotu w Ścy? Nie zdążyłem pomachać, wyjeżdżałem z Wro.

Reszta nie kwapiła się do odmachania :P

Dzisiaj czarna 156 sw po fl widziana koło Fatu ok 7:30.

To pewnie 156x :P

I ja też tam byłem w tej godzinie!! :P

Dokładnie tak jak rain piszesz 156x.

Dzisiaj na grunwaldzkim zadbana 164 rej.DW147**, ja jechałem touaregiem więc nie machałem ;)

Wczoraj około 21 parking kolo Piotr i Pawła, jade na parkingu patrz jakas alfa mi wyjezdza przed maske, mówie sobie ale brudna, dopiero jak ujżałem felgi to skumałem że to pocieszny :cool:.

Wczoraj około 21 parking kolo Piotr i Pawła, jade na parkingu patrz jakas alfa mi wyjezdza przed maske, mówie sobie ale brudna, dopiero jak ujżałem felgi to skumałem że to pocieszny :cool:.

Przynajmniej widać, ze w górach była :)
2 dni temu była polerka całej ha ha ha :)

Amortyzatory
Powrót