Widziany, Widziana, Widziani :D

różowe fele koło dworca - z Dworcowej na Piłsudskiego :)

Do pracy leciałem :)

---------- Post added at 10:17 ---------- Previous post was at 10:14 ----------

Hmmm... Ciekawe kto to :)
Pocieszny, jeszcze trochę i wypowiedzi w tym wątku przekonają mnie do pomalowania telefonów na czerwono :D
A właśnie, tak na marginesie: http://www.forum.alfaholicy.org/145_146_155/46869-na_jaki_kolor_zmalowac_felgi.html

Zalezy jaki kolor auta :) Białe czy czarne według mnie odpadaja bo wszyscy tak robią i nie maja nic z oryginalności. To jest Twoje auto i Twój wybór ale ja bym pomalował na jakiś oryginalny kolor ;)

Zalezy jaki kolor auta :) Białe czy czarne według mnie odpadaja bo wszyscy tak robią i nie maja nic z oryginalności. To jest Twoje auto i Twój wybór ale ja bym pomalował na jakiś oryginalny kolor ;)
Chciałem na czerwono, ale chyba dziewczyna będzie się wstydziła ze mną jeździć :D
Furka jest srebrna.

Chciałem na czerwono, ale chyba dziewczyna będzie się wstydziła ze mną jeździć :D
Furka jest srebrna.

Moja Dziewczyna jeździ ze mną, często sama powozi Bella i wcale nie jest blondynką o niebieskich oczach i różowym sweterku a i tak jej się podobają. Czasem trzeba mieć trochę odwagi i spontan może się opłacić, tymbardziej, że teraz w modzie stety lub niestety są właśnie takie "różno kolorowe felgi" czy dodatki.
To tylko iwyłącznie polska nudna mentalność nie pozwala nam otwarcie się wyróżniać.
Ja już pisałem Twoje auto Twoje felgi, tylko pamiętaj, ze robić to co wszyscy inni moze każdy a być oryginalnym już nie ;)

Ostatnia edycja:
pozdrowienia dla granatowej 166 DST spotkanej dziś na Klecińskiej ok 16:30, Pani kierowniczka ostro skupiona na drodze ale za to czujny pasażer się przywitał ;)

Czerwona 147 w Opolu na Szarych szeregów,dziś rano czarna 156 w kombiaczku pod moim blokiem<stoi tam cały czas:D:D> oraz codziennie rano pod poczta na Chabrach czarna 156.

a co to opole takie pustki z alfami?? :( widziałem wczoraj na ZWM piękną czerwoną GT w jtd bankowo :) moja rowniez stoi tu ciągle :) i napewno rzuca sie w oczy :D
jakieś 145 czerwone też widziałem zapewne T.S oraz inne :)

a tak apropo to może panowie policjanci dołączą do forum ??:D w końcu na żywo miałem okazje zobaczyć 159 w policyjnych barwach:D i już na alusach :)

Dzisiaj około godziny 21:30 na brukowej kostce w stronę Shella i Tesco widziana srebrna 147 chyba na klubowych ramkach...za cholere nie widziałem rejestracji bo światła mnie oślepiały i za szybko jechałem...wydaje mi się, że był to flatbeet, ale ręki nie dam uciąć :P

Pozdrawiam

Wild Luke czy to nie Twoja Alfa była dziś około południa zaparkowana przy ul. Hłaski na Muchoborze Wielkim? Akurat z córką na spacerze byłem. Żółta jak Twoja, z koniczynką, ramki klubowe i dojazdówka na lewym tylnym kole.

Ja z dojazdówką, to Wild Luke :) Na zlocie uszkodził alusa i zmienił na dojazd ;)

Tak to ja. Niedawno się przeprowadziłem tutaj :)

Pozdrawiam

a co to opole takie pustki z alfami?? :( widziałem wczoraj na ZWM piękną czerwoną GT w jtd bankowo :) moja rowniez stoi tu ciągle :) i napewno rzuca sie w oczy :D
jakieś 145 czerwone też widziałem zapewne T.S oraz inne :)

a tak apropo to może panowie policjanci dołączą do forum ??:D w końcu na żywo miałem okazje zobaczyć 159 w policyjnych barwach:D i już na alusach :)

Mie wspomnialem ze moja tez stoi po sasiedzku ZWM:d a wczoraj widzialem policyjna :)

Pozdrowienia dla pociesznego, widziany dzisiaj koło wzgórza partyzantów, godz 13 machnalem łapą z odwzajemnieniem jechałem granatowa ibiza

Ostatnia edycja:
Pozdr dla kierowników widzianych dziś alf na wylocie z jeleniej w kierunku na wrocław czyli 147 DJ ale chyba to nie lemi :) brera DW ..., 145 i 156 Były z mojej strony światełka tylko mogli się czuć zaskoczeni od kogo. Nie była to alfa ale się nie mogłem powstrzymać :):D

Amortyzatory
Powrót