gcredhot18
Nowy
- Auto
- Była 159 SW 1.9 JTDm 2006r. Jest XF 2017. 241KM
dzisiaj widziałem Brere w Jeleniej Górze w godzinach około 15.00 numery DJE bodajże
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A podobno to faceci to daltoniściróżowe fele koło dworca
Hmmm... Ciekawe kto toróżowe fele koło dworca - z Dworcowej na Piłsudskiego![]()
na biało.Na jaki kolor zmalować felgi ?
różowe fele koło dworca - z Dworcowej na Piłsudskiego![]()
Hmmm... Ciekawe kto to
Pocieszny, jeszcze trochę i wypowiedzi w tym wątku przekonają mnie do pomalowania telefonów na czerwono
A właśnie, tak na marginesie: http://www.forum.alfaholicy.org/145_146_155/46869-na_jaki_kolor_zmalowac_felgi.html
Chciałem na czerwono, ale chyba dziewczyna będzie się wstydziła ze mną jeździćZalezy jaki kolor autaBiałe czy czarne według mnie odpadaja bo wszyscy tak robią i nie maja nic z oryginalności. To jest Twoje auto i Twój wybór ale ja bym pomalował na jakiś oryginalny kolor
![]()
to wal na czarno. toze wszyscy tak maja to nie znaczy ze maja zle-wiocznie taki kolor pasuje do auta a nie jakieś pstrokate,nie wiadomo co do czegoChciałem na czerwono, ale chyba dziewczyna będzie się wstydziła ze mną jeździć
Furka jest srebrna.
Chciałem na czerwono, ale chyba dziewczyna będzie się wstydziła ze mną jeździć
Furka jest srebrna.
A podobno to faceci to daltoniści
Jeżeli to był Pocieszny, to fele są FIOLETOWE![]()
Wild Luke czy to nie Twoja Alfa była dziś około południa zaparkowana przy ul. Hłaski na Muchoborze Wielkim? Akurat z córką na spacerze byłem. Żółta jak Twoja, z koniczynką, ramki klubowe i dojazdówka na lewym tylnym kole.
Ja z dojazdówką, to Wild LukeNa zlocie uszkodził alusa i zmienił na dojazd
![]()
No to witam sąsiadaTak to ja. Niedawno się przeprowadziłem tutaj
Pozdrawiam
a co to opole takie pustki z alfami??widziałem wczoraj na ZWM piękną czerwoną GT w jtd bankowo
moja rowniez stoi tu ciągle
i napewno rzuca sie w oczy
![]()
jakieś 145 czerwone też widziałem zapewne T.S oraz inne![]()
a tak apropo to może panowie policjanci dołączą do forum ??w końcu na żywo miałem okazje zobaczyć 159 w policyjnych barwach
i już na alusach
![]()