Dzisiaj owocniePozdrowienia dla Alfisti z Granatowej 147 ,łapki po 14 na opolskiej . No i oczywiście srebrna 156'stka Sportwagon FL ,były łapki (mó synek
) i światła po 22 na skrzyżowaniu Al. Wiśniowej i Ślężnej
![]()
Dzisiaj owocniePozdrowienia dla Alfisti z Granatowej 147 ,łapki po 14 na opolskiej . No i oczywiście srebrna 156'stka Sportwagon FL ,były łapki (mó synek
) i światła po 22 na skrzyżowaniu Al. Wiśniowej i Ślężnej
![]()
Jakieś 15 minut temu zielona 156 PK z ramkami minęła mnie na Jedności Narodowej we Wro. Pozdro![]()
ja i ona - "iniemamocne"
Widziana dzisiaj w Legnicy ciemna 166 z wgniecionymi drzwiami. Ramki były, tablice DL - pozdrawiam
Alfaholizm - najpiękniejsza choroba na świecie. Nieuleczalna.
dojrzałam Ciebie jeszcze na Krzywoustego i jechałam kilka aut za Tobą. Na zjeździe w Jedności Narod. nadal jechałam za Tobą w pewnym oddaleniu, później stanęłam już bezpośrednio za Tobą na światłach ale stwierdziłam, że z boku (za tramwajem) będę bardziej widoczna i mam pozycję odpowiednią do machaniaTaki piękny plan runął
W każdym razie do następnego spotkania!
ja i ona - "iniemamocne"
Dziś widziana zielona 166 przy ulicy Kruczej w Lubinie na blachach DL były ramki, a nawet mruganie awaryjkami. Pozdrawiam![]()
Hmmm prawie codziennie mijam czarną 156 SW GTA na Glinianejna tej samej ulicy widuję również czarną 147 oraz 156 w sedanie. O mnie nikt nie pisze
pewnie przez to że auto na tablicach WPI ... trzeba w końcu przerejestrować i oramkować
![]()