Widziany, Widziana, Widziani :D

Tyle Alf widzi się we Wrocławiu... nikt nie macha, nikt nie mruga...

Codziennie na trasie olawa- wrock i odwrotnie mijam kilka Alf,mrugalem ,machalem ,w koncu przestalem .

ja również zauważyłem, ze ostatnio coraz mniej osób odmignie czy odmacha ale mimo wszystko bede dalej migal i machal wszyskim napotkanym na mojej drodze alfistom :)
pozdrawiam :)

wydaje mi się, że jak się spotyka Alfę 155, 146 można machać mrugać w ciemno - odzew będzie... ;) gorzej jest z młodszym pokoleniem ( sam jeżdżę 156 ;) )

Łagi, czy to z Tobą mijałem się wczoraj popołudniu w strzelinie na na wylocie na łagiewniki?
Pozdrawiam:)

Chyba we wsi Piotrowice, czy jakoś tak, trasa Strzelin - Łagiewniki. Wracałem ze spotu z Bielawy i odmrugała alfetka podobna do Twojej, więc całkiem możliwe, że to byłeś Ty. Jakoś po południu to bylo. Pozdrawiam serdecznie.

Chyba we wsi Piotrowice, czy jakoś tak, trasa Strzelin - Łagiewniki. Wracałem ze spotu z Bielawy i odmrugała alfetka podobna do Twojej, więc całkiem możliwe, że to byłeś Ty. Jakoś po południu to bylo. Pozdrawiam serdecznie.
Chyba napewno ja, tak patrzyłem właśnie na Twoje ramki i zanim dostrzegłem ze od alfaholików to juz mrugałeś:)
Ja teraz w strzelinie często bywam min. raz w tyg. wiec mozna jakiegos mini spota zrobic :)

wydaje mi się, że jak się spotyka Alfę 155, 146 można machać mrugać w ciemno - odzew będzie... gorzej jest z młodszym pokoleniem ( sam jeżdżę 156 )
musze przyznać, że ostatnio trafilem na kilka 156 które odmrugnely :D sam byłem tym faktem mile zaskoczony ;D
jak ktoś zobaczy 146 na PKR'ach to mrugać machać na bank odpowiem :D
pozdrawiam wszystkich z wrocka i okolic :)

Z kolegą "poduchem" często się widuję na Bajana ale nigdy nie zdążę zareagowac! :/

Pozdrawiam!

Pod Parkiem Technologicznym we Wrocławiu prawie codziennie mam mini spota - trzy alfy na parkingu stoją ;) ktoś z forum?

Chyba napewno ja, tak patrzyłem właśnie na Twoje ramki i zanim dostrzegłem ze od alfaholików to juz mrugałeś:)
Ja teraz w strzelinie często bywam min. raz w tyg. wiec mozna jakiegos mini spota zrobic :)

Ja na razie cały czas w domu jestem, więc jak będziesz wiedział kiedy będziesz to daj znać na PW, lub gdzieś na forum (codziennie zaglądam, po kilka razy) jakoś się znajdziemy, Strzelin nieduże miasto :). Pozdrawiam.

Kto z wrocka lub okolic kupił czarna 145 bx z woj opolskiego ??:)

Z kolegą "poduchem" często się widuję na Bajana ale nigdy nie zdążę zareagowac!

wiem,wiem :D za szybko zawsze przelatuje :D ;) ,
a tak swoja drogą to na bajana widuje też dwie srebrne 156tki i 164! wiem ze jedna jest kolegi Sławko Wroc :) a 164 i kolejna 156 to też ktoś od nas??

serdecznie pozdrawiam Pana z czarnej 155tki, który wpuścił mnie dzisiaj na ul Pułaskiego. numery jeśli dobrze zapamiętałam (ZSW.......)

Wczoraj niezły dzień był:)
Najpierw na stacji benzynowej - wracam do auta, patrze , a za mną alfa na klubowych ramkach:) Chwila pogawędki i pojechaliśmy.-Niestety nie wiem jaki nick na forum ma właściciel ale pozdrawiam;)
Jakieś 2godziny później siedzę w aucie na niby parkingu i widzę, że podjeżdża Maykee ze swoją białą GT i też chwilka gadki i pojechał dalej :)
Również pozdrawiam;)

DW 266XX - pozdro z REC :)

W ogóle niezły zbieg, ze akurat dzisiaj przeczytałem posta z forum :)

Jak wrócę za tydzień z urlopu rozejrzę się za tymi tablicami... :) moja jeszcze na DZG stoi... więc we Wrocławiu dosyć łatwo ją rozpoznać :)

no i pozdrowienia z PGS ;)

Amortyzatory
Powrót