Widziany, Widziana, Widziani :D

ja zjechałem z ronda granatową 156 SW w kierunku MCdonalds a chyba czarna 156 SW jechała w kierunku ronda :) ja po machałem i mi od machano kolega z przeciwka jechał przy otwartym oknie :)

Kto był dziś w Ziębicach w rynku czerwoną 156 na blachach DW?

Biorąc pod uwagę ruch jednokierunkowy widziałeś moją czarną 156?

przed chwileczką tuż przy wjeździe do Swieradowa widziana 156 SW na numerach DLE to napewno był Daniel,były klubowe ramki.jechałem za Tobą prawie do samej gondoli(niebieską Astrą) mrugałem światłami.pozdrawiam. :)

Dzis Opole Obrońców Stalingradu piekna 159 na OGL kolorek cudo oraz w zajezdzie na Częstochowskiej

Pozdrowionka od Barusia dla panów w srebrnej 159 HPB C323 - Najpierw pokazali, że TBi nawet jedzie... a później wyprzedzaliśmy się co chwilę na Ślężnej(2 pasy / Punciak dawał radę ;D).
... A kierowca tylko się uśmiechał widząc, że zwróciłem na ich furę uwagę ;D ;D ;D

Aha... nie machałem i nie trąbiłem (uznałem, że nie ma sensu, bo nie mieli klubowych ramek, co widać na załączonym obrazku ;D)

wszystko sie zgadza, to byłem ja:) ale oprócz mnie byli ze mną Adusia0 i Lemi z żonką;) taką malutką niedzielną wycieczke sobie zrobiliśmy co oby bujnąć sie gondąlą pod górkę;) bij zabij ale nie zwróciłem uwagi na żadną Astrę mrugającą światełkami, ale milo że ty nas rozpoznałeś;) pozdrowienia

przed chwileczką tuż przy wjeździe do Swieradowa widziana 156 SW na numerach DLE to napewno był Daniel,były klubowe ramki.jechałem za Tobą prawie do samej gondoli(niebieską Astrą) mrugałem światłami.pozdrawiam.

Dziś pod Politechnika jak wysyp grzybkow dwie czerwone 156 jedna czarna a po drodze 159 w pieknym kolorze Opo.

pozdrawiam panią wraz z rodzinką z czerwonej 146 widzianej na sudeckiej-->wyścigowej :) machałem, mrugałem i odmachane :)

Dzisiaj AR GT OP czarna w dieslu bo walilo dymem z rury jak chciala sie oddalic na Luboszyckiej

A ja pozdrawiam parkujących dzisiaj popołudniu na parkingu pod pasażem :) a dokładniej : szarą? 147 na klubowych ramkach i nr DWR, właścicielkę białej Giulietty z którą rozmawiała moja dziewczyna no i oczywiście Pociesznego którego Alfy a dokładniej felg ciężko nie jest zobaczyć ;)

Potwierdzam obecność w tym czasie :)
PÓŻniej czerwona 156 gta sw pod shellem obok le gyros :)
Wczoraj 156 DWL na klubiowych ramkach, odmachane :P

Pozdrowienia dla Kolegi w srebrnej 156 SW widzianej dziś koło godz. 15 na Sudeckiej. Jechałem służbowym:)

Jednej już nie będziecie widywać ;)

429007_2.jpg

http://www.fotoszok.pl/show.php/429007_2.jpg

http://www.fotoszok.pl/show.php/429019_1.jpg
429019_1.jpg.

kurcze no właśnie wczoraj pisałem z Majstrem i mówił/pisał o Tobie - współczuje... :( ... do dupy... a Ty jak się czujesz???

...wracając do tematu pozdrowienia dla Kolegi ze srebrnej 156 na klubowych ramkach, blachy ...9461 widziany dziś ok 16:40 koło parku technologicznego - jechałeś w stronę Grabiszyńskiej, ja w stronę MM

Pozdrowienia dla Rafika - widziany przed chwilka na Kamionkach.

Amortyzatory
Powrót