• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany, Widziana, Widziani :D

Czarna 156 DSW41S1 przed paroma minutami na światełkach przy ul. Westerplatte, pomachane.

Pozdrawiam serdecznie

dziś około 17 na rondzie koło budowanego stadionu 145 lub 6 na klubowych ramkach, była rączka z mojej strony i skiwka ze strony Kolegi :) pozdrawiam

- 2 min później na Pilczyckiej- czarna 166 DZA przede mną (ja też jestem DZA) na klubowych ramkach- puszczałem długimi, ale chyba nikt nie zauważył ;)
DZA55TM zapewne - wspominałem o niej ostatnio - nie wiem, czy to klubowicz :)

---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:43 ----------

Dziś widziany kolega murder w swojej Brerce - była rąsia :)

Pozdrawiam z czarnej 147 ;)

i pozdrowienia dla kolegi Pociesznego, dzisiaj na Lwowskiej , przemknął na swoich różowych felgach, tak to są bezdyskusyjnie różowe.
Akurat wymieniałem podnośnik szyby w swojej eks Kappie 3.0 V6

Pozdrowienia dla kolegi który również dzisiaj na Lwowskiej poratował przy w/w kappie ogniem brudnego od smaru człowieka.
Nie wiem jaki miał samochód, ale w reku kluczyki od Alfy były :)

Pozdrowienia dla widzianych dzisiaj w Legnicy:
- Srebrna 156 po FL na tablicach DSW ..., która jechała za mną na ul. Jaworzyńskiej - odmrugała.
- Czarna GTV na tablicach DB ... również na ulicy Jaworzyńskiej, kolega mnie nie zauważył ;)
- Grafitowa 156 na tablicach FZG ... na ul. Mickiewicza, nie wiem czy ktoś z klubu, stała pod Akademikiem ;)

Dzisiaj ok 7:35 Armii Krajowej od Borowskiej do więzy ciśnień widziana szara alfa 156 sedan DW 434... jechałeb granatowym pt cruiserem i o 13:20 kolega z białej GT okolice Kaziemierza Wielkiego

i pozdrowienia dla kolegi Pociesznego, dzisiaj na Lwowskiej , przemknął na swoich różowych felgach, tak to są bezdyskusyjnie różowe.
Akurat wymieniałem podnośnik szyby w swojej eks Kappie 3.0 V6

Pozdrowienia dla kolegi który również dzisiaj na Lwowskiej poratował przy w/w kappie ogniem brudnego od smaru człowieka.
Nie wiem jaki miał samochód, ale w reku kluczyki od Alfy były :)

Pozdrawiam również :) Trzeba było zatrzymać też bym poratował krzesiwem bo pewnei jakieś w aucie by się znalazło :P

pozdrowienia dla szarej 156 przy skrzyżowaniu ul. Jana Pawła II z Hutniczą, patrzyliśmy na siebie jak na obrazki.

bo to chyba nie o Wrocław chodzi...

dziś około 11 pod Magnolią spotkałem bliźniaczkę i choć mogłem zaparkować bliżej wejścia to zatrzymałem się koło niej i zrobiłem fotkę ;D zapewne nie jest to żaden klubowicz ale tak czy siak pozdrowienia się należą :)

DSC01156p.jpg

AAAAA i jeszcze spotkałem Kolegę na Maślicach - 166 DZA na klubowych ramkach, były łapki a ode mnie dodatkowo mrugnięcie długimi - taki gratis :D pozdro!!!

Ostatnia edycja:
dziś około 11 pod Magnolią spotkałem bliźniaczkę i choć mogłem zaparkować bliżej wejścia to zatrzymałem się koło niej i zrobiłem fotkę ;D zapewne nie jest to żaden klubowicz ale tak czy siak pozdrowienia się należą :)

Pokaż załącznik 24865

AAAAA i jeszcze spotkałem Kolegę na Maślicach - 166 DZA na klubowych ramkach, były łapki a ode mnie dodatkowo mrugnięcie długimi - taki gratis :D pozdro!!!

Ooooooooooo : ) Czarna 166 ?

Czyli jednak klubowicz, jeśli macha ;D

Muszę kiedyś zagadać, jak będę widział koło autka :)

kurcze chyba faktycznie była czarna DZA 55 i coś tam dalej

dzisiaj ok 21 widziana 156 srebrna 1.9 klekot na sleznej, gonilem i dogonilem- mrugałem dlugimi, zamachalem tak perfidnie, ze bardziej sie nie dalo. efekt taki, ze kierowca spojrzal na mnie jak na debila po czym zerwal ze swiatel i tyle go widzialem. juz czasami nie chce mi sie machac...

dzisiaj ok 21 widziana 156 srebrna 1.9 klekot na sleznej, gonilem i dogonilem- mrugałem dlugimi, zamachalem tak perfidnie, ze bardziej sie nie dalo. efekt taki, ze kierowca spojrzal na mnie jak na debila po czym zerwal ze swiatel i tyle go widzialem. juz czasami nie chce mi sie machac...

Ja macham tylko jak na 100% widze że klubowicz. Czyli jak ma ramki lub znaną twarz ;)

na maślicach trwa pożar, przy okazji spotkałem "klubowiczów"

bella.jpg

;D

Amortyzatory
Powrót