Widziany, Widziana, Widziani :D

wczoraj (tj 11.10 niedziela ok godz 17-18) trasa Jelenia Góra - Wrocław ktoś migał za Kaczorowem chyba w 147... niestety nie zdążyłem zareagować... ale teraz serdecznie pozdrawiam jeżeli ktoś z forum... jeżeli nie - także :P

Wczoraj we Wrocku ok. 19.00 mijała mnie czerwona 156 leciała w stronę leśnicy, ktoś z forum???

P.O.Z.D.R.O.

Wczoraj wieczorem koło godziny 19:30, chyba srebrna AR156 wpuszczała mnie na ul. Duboisa naprzeciwko hotelu Park Plaza. Czy to ktoś z forum może ?:)

wczoraj koło 17.45 migalismy światłąmi srebrnej 156 na kozielskich blachach, koło szpitala w Koźlu - brak odzewu, więc to chyba nikt stąd? :)

A czyją srebrna 156 widuje na parkingu pod WSM ??:) a druga to taka szara-grafitowa 147 3d na luboszyckiej przy budynkach PO ;) ktoś od nas ?? obie na OP ;p

Parzi ;) widzialem Cie ostatnio pod wsm ;) STAJESZ NA PŁATNYM :D

A czyją srebrna 156 widuje na parkingu pod WSM ??:) a druga to taka szara-grafitowa 147 3d na luboszyckiej przy budynkach PO ;) ktoś od nas ?? obie na OP ;p

Parzi ;) widzialem Cie ostatnio pod wsm ;) STAJESZ NA PŁATNYM :D

Wiem,wiem Loco. To z tego powodu,że nigdy nie ma miejsca tam na asfalcie koło sali,a na to bagno nie bardzo mam ochotę wjeżdzać ;/

wczoraj imprezując na Wrocławskim osiedlu Gaj miałem okazję przechodzić koło żółtej/złotej AR 145 na ramkach AlfaClubu. Obok stała bordowa 146 z jakąś małą naklejką Wrocławskiego Klubu Alfa Romeo. Pozdrawiam obu kierowników :)
Dziś wracając z Wrocławia, jadąc przez miasto stałem na światłach za bordową 145 z taką samą naklejką wrocławskiego klubu. Dałem znaka długimi ale może kierowca nie zauważył w lusterku wstecznym. Również pozdrawiam :)

Swoją drogą trochę tych Alf się po Wrocławiu kręci. pewnie od stycznia i moją będzie można regularnie we Wro widywać :)

Tak w ogóle to kto jeździ szarą 146 na OP i ramkach klubowych? Ostatnio widziałem zaparkowaną na Luboszyckiej w Opolu koło kiosku?

jakis czas temu przy jednym z centrów handlowych :)

Ta czerwona pieknosc byla na wroclawskich blachach, spotykam jeszcze jedna na czeskich numerach przy czym koles macha i wprost rozsadza go radosc ! (oklice Powstancow Slaskich)

I tak przy okazji ktos odmachal na Braniborskiej z czarnej 156 na chyba opolskich blachach (?)

Coraz lepiej z tym pozdrawianiem ...

Heh weźcie mnie nie rozbrajajcie. Ostatnio spotkałem trzy lafy w Świdnicy i Dzierżoniowie z zieloną konieczynką ale Panowie kierowcy tylko sobie obciach robią bo nawet nie zwracają uwagi na przejeżdżającą obok 145...

A tak to standardowo przez 6000 km może z jedna czy dwie alfy zareagowały ;]

Tak w ogóle to kto jeździ szarą 146 na OP i ramkach klubowych? Ostatnio widziałem zaparkowaną na Luboszyckiej w Opolu koło kiosku?

Parzi pewnie ktoś już taką kupił na klubowych ;) i nie bardzo kojarzy co jest :p

ale ostatnio często widuje 156 srebrna na luboszyckiej pod wsm napewno JTD i raczej 1.9 ale chyba też za bardzo nie Alfaholic :p

Pozdrawiam parę z czarno niebieskiej 145 co się na mnie patrzyli dziś w Kudowie ;)

Pozdrawiam kolegę z 145 którego widziałem w Dzierżoniowie dziś i zapytałem się czy będzie na zlocie a zapomniałem się przedstawić. W ruchu ulicznym i wogóle ;)

Pozdrawiam klubowicza z 155 lub 165, mijanego koło 17:30 na klecińskiej któremu najpierw mrugnąłem długimi potem awaryjnymi ale i tak nie zareagował :P

I pozdrawiam wszystkich alfistów których mijałem ale nie pamiętam gdzie i szczegółów na trasie Wrocław->Nachód->Dzierżoniów->Sobótka->Wrocław

haha ja również pozdrawiam czarną 156 DW ...KG :D

PS. Poszukaj ramek klubowych do swojej włoszki :)

Kiedy zdjęcia wnetrza się pojawią!!!! ??? jestem ciekaw....tych czarnoskórych foteli "recaro" z regulacją odcinka lędzwiowego przeszywanych czerwoną nicią?!

Panowie z AR 145 146 155 147 166 (takie tylko mijałem) pozdrawiają chyba tylko swoje modele;-(
Bo macham mrugam i nic??? a mijam ich sporo we Wrocku;-(
Także nie wierzę w to że dziesiątki AR które mijałem nie wiedzą o co chodzi,
nie każdy jest co prawda z forum, ale nie wierzę że nie mijałem jakiejś klubowej...
Tylko ze 156 czasem odmachną;-)
Panowie ALFA to ALFA nie zależnie od tego jaki model;-)

P.S. Mrugam tylko lewym światłem;-) (AWARIA PRAWEGO DŁUGIEGO) ;-)

P.O.Z.D.R.O.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót