D
Dante[PL]
Guest
a to zapewne sprzedana Bella Autococker'a - nowego właściciela albo trzeba uświadomić albo odkręcić mu ramki![]()
Ach te zoltodzioby
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a to zapewne sprzedana Bella Autococker'a - nowego właściciela albo trzeba uświadomić albo odkręcić mu ramki![]()
Akurat mam taką lipę, że o tej porze mam ang. i nie mam jak się zmyć ;/ Kończę 19.15 ;/i łapka też był, zajedź kiedyś na spota się pochwalić nowym nabytkiem![]()
Tak jest ! Ale Heniu dobrą robotę odwalił ! Rozmawiamy o tym właśnie z iNTELL'em na Facebooku, także zapraszam !Nie ma czym się chwalić - pospawana z czterech ćwiartek u Pana Henia![]()
To może wpadnęczasem zdarzy się że nawet do 20:30 - 40 a może i 21 ;P
Wpadnij, wpadnijTo ja też postaram się wpaść jeśli mowa o zlocie we Wrocku, zapewne sam nie trafię więc będę prosił o jakieś wskazówkiAlbo inaczej...odkopię GPSa
![]()
Dobra Wojtek!
Będę Wojtek!
Trzymaj kciuki Wojtek!
Widziana przed skundą czarna 156 na klubowych, przeparkowywałem samochód, ale oczywiście nikt nie zwraca uwagi na zielonego galanta który miga i macha jak opętany![]()
* w ostatnich dniach ustrzelone (z ramkami) na przechadzce, bądź z tramwaju:
-> DW382GA (bardzo ładna - ramek chyba nie było, ale widać, że zapaleniec nią jeździ - błękitna Azurro Fantasia z bananowymi skórami i ciemnymi lampami z przodu)
Przyznawać się ! KTO TO ?
Pozdrawiam,
Wojtek
Nie ma za coDzięki za uznanie - ta bananowa to moja![]()