Widziany, Widziana, Widziani :D

Wczoraj na trasie Jawor-Wrocław-Świdnica-Jawor kilka Alf mnie mijało, ale niestety zero reakcji. A czy klubowicze to nie wiem, nie mam tak dobrego wzroku żeby dojrzeć klubowe ramki :D Zresztą przyznam bez bicia że sama ich nie posiadam więc może dlatego nikt mi nie mruga ;)

Dzisiaj widziana czarna 146 bez klubowych ramek koło przejazdu na robotniczej/strzegomskiej zaparkowana na chodniku.

Dzisiaj mrugałem kilku Alfom ... Z rana pan od razu przestraszony zaczął sprawdzać, czy ma zapalone światła :D

Poza tym widziany i obtrąbiony Carlos :) Pozdro !

Nie ma czym się chwalić - pospawana z czterech ćwiartek u Pana Henia ;)
Tak jest ! Ale Heniu dobrą robotę odwalił ! Rozmawiamy o tym właśnie z iNTELL'em na Facebooku, także zapraszam !

;D

---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:21 ----------

czasem zdarzy się że nawet do 20:30 - 40 a może i 21 ;P
To może wpadnę :)

Zobaczymy :)

---------- Post added at 23:25 ---------- Previous post was at 23:22 ----------

ONE FIVE SEX :)

Wy mieszkacie całkiem niedaleko mnie z tego, co widziałem ;)

To ja też postaram się wpaść jeśli mowa o zlocie we Wrocku, zapewne sam nie trafię więc będę prosił o jakieś wskazówki :P Albo inaczej...odkopię GPSa ;)

Srebrna 156 sw na klubowych ramkach widziana dzisiaj ok 8:40 skręcająca z Piłsudskiego w Kołłątaja.

To ja też postaram się wpaść jeśli mowa o zlocie we Wrocku, zapewne sam nie trafię więc będę prosił o jakieś wskazówki :P Albo inaczej...odkopię GPSa ;)
Wpadnij, wpadnij ;)

Ja się spóźnię, ale też postaram się być :)

---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

Dzisiaj rano minąłem chyba jakąś klubową 156SW ... jakiś jasny kolor (srebrna albo coś w ten deseń). Zamyślony byłem i dopiero w lusterku zobaczyłem.

Kojarzy ktoś czarną 147 z Krakowskiej / Opolskiej ?

Pozdrawiam,
Wojtek :)

Dobra Wojtek!
Będę Wojtek!
Trzymaj kciuki Wojtek!

Widziana przed skundą czarna 156 na klubowych, przeparkowywałem samochód, ale oczywiście nikt nie zwraca uwagi na zielonego galanta który miga i macha jak opętany :D

Dobra Wojtek!
Będę Wojtek!
Trzymaj kciuki Wojtek!

Widziana przed skundą czarna 156 na klubowych, przeparkowywałem samochód, ale oczywiście nikt nie zwraca uwagi na zielonego galanta który miga i macha jak opętany :D

Jutro się zdzwoniMMM Wojtek.
Także pamiętaj Wojtek !
Masz być Wojtek ! ;D

wczoraj na A4 okolo 14:30 Mito oraz okolo godziny 8:20 Giulietta - dwie belle w czerwieni

* w ostatnich dniach ustrzelone (z ramkami) na przechadzce, bądź z tramwaju:

-> DW382GA (bardzo ładna - ramek chyba nie było, ale widać, że zapaleniec nią jeździ - błękitna Azurro Fantasia z bananowymi skórami i ciemnymi lampami z przodu)

Przyznawać się ! KTO TO ? :)

Pozdrawiam,
Wojtek

Dzięki za uznanie - ta bananowa to moja :)

Amortyzatory
Powrót