D
Dante[PL]
Guest
hehe pozdro pozdro
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdro dla GTV-ki na gądowiance- cyrkowo próbowałem machnąć, ale w jednej ręce miałem tel a drugą trzymałem kierę![]()
cyrkowo próbowałem machnąć, ale w jednej ręce miałem tel a drugą trzymałem kierę
No nie mów, że nie miałeś czym pomachać, co z Ciebie za mężczyzna![]()
Łysy... Ty już na swoim jesteś ? W pon. będę koło CiebieZa mało miejsca w aucie na pełen wymach, a i szyby szkoda![]()
W którym miejscu ?często parkuję na Inowrocławskiej i mam okazję spotykać tam inną 156. Czy to może być jakaś od nas? Nie ma ramek.
I kolejna widywana też dość często - czerwona 156 na Mulickiej, na ramkach AC, obca rejestracja.
dokładnie tammiędzy urzędem-szkołą-kościołem
hmm blachy DJA chyab 88 i chyba W w rejce dzisiaj po 21 zjeżdzajaca w zlotoryi koło policji (od qubusa) 147 FL na ramkach
leciałem z naprzeciwka czerwona 147, ale mondeo skutecznie mnie zablokowalo, co prawda wyprzedzilem z gorki ale Alfa uciekła do góry na remontowaną droge.
Ktos z forum ? Czy przypadkowe ramki
Ze niby jak nikogoA moja codzień jest Teraz w złotoryi ale niestety nikogo nie widuję![]()