Widziany, Widziana, Widziani :D

Dzisiaj (18,01,2010) ok. godz. 14,20 jechałem na moście trzebnickim za AR 156 2,0 TS w kolorze chyba cosmo blue na oryginalnych 15 aluminiowych i miała klubowe ramki, ja niestety z przodu nie mam, ponieważ się połamała, ja pojechałem prosto w Żmigrodzką a Alfa skręciła w Kasprowicza

Dzisiaj koło godziny 19.30 na A4 w kierunku wrocławia na wysokości Jaworzna wyprzedzałem śliczną 166 ma mysłowickich blachach. Może kogoś z forum?
Była naprawdę atrakcyjna!!!:D

Hello w sumie nikogo nie znam a jeżdżę po Wrocku grafitową 156 SW bodajże 30.01 jakoś w godzinach porannych na Kozanowie mrugnąłem jakiemuś koledze też w 156 (chyba) ale nie wiem czy jest Alfaholikiem... ogólnie mrugam wszystkim AR - tak już mam ;)

Wczoraj we Wrocławiu pod sklepem "NIE DLA IDIOTÓW" :D moją granatową 156-tkę puścił Pan w srebrnej 156-tce z bodajże czerwonymi skórami ;)

Od razu myśl: Ci Alfiści, to porządni ludzie są :D

To ktoś stąd ? :D

dziś rano (9-10) w drodze do pracy spotkałem dwie 156... jedną czerwoną SW na Królewieckiej - mrugnąłem długimi ;) drugą srebrną w sedanie na Osobowickiej - nie zdążyłem mrugnąć :P Pozdrawiam. :)

dzień wczorajszy - ciemna 155 Q4, pod praktikerem.
Z rejestracją ...XL, czy coś innego/nowego na mieście?

Jeszcze złapany przypadkowo ze 2 tyg. temu., prawidłowo zaparkowany Alfaholik.
Ciekawe czy się przyzna ;-)
p10.jpg

Pozdrawiam, d.

przeglądam od czasu do czasu;]
Ino ilość postów mi się wyzerowała po modernizacji;]

Pozdrawiam widzianych wczoraj na trasie 8 do kłodzka:

Bordowa 145, zaraz za Bielanami, trochę się razem pobujaliśmy potem poleciałem ;)
Ciemna 156 SW po lifcie, mijana 2 razy.
Ciemna 156 FL koło Łagiewnik
Srebrna 156 w Rolantowicach
Srebrna 156 SW w Ząbkowicach, gdzie udało wymienić się pozdrowienia :)
Czarna 155 2.0 TS na Karkonowskiej

Pozdrawiam wszystkich kierowników :D

- pozdrawiam kolegę z czerwonej 147 widzanej na światłach koło Tesco w Świdnicy
- dwie kobietki w 156 koło tesco świdnica - brak odzewu
- blondynka w 166 droga z Dzierżoniowa do Bielawy - tuz za przejazdem - było spoglądnie ale bez pozdrowień
- serdecznie pozdrawiam Pana w srebrnej 147 z napisem na szybie forum147.com - krótka wymiana zdań na stacji pod Tesco Świdnica

W poniedziałek we Wrocławiu mile zaskoczony byłem piękną, czerwoną o drapieżnym, sportowym zacięciu 147 16V. Piękne alufelgi, czyściutka i zaskoczony bylem głównie kierowcą który był w dość podeszłym wieku. na oko 60 lat bym dał.

Pozdrawiam widzianych wczoraj na trasie 8 do kłodzka:

Bordowa 145, zaraz za Bielanami, trochę się razem pobujaliśmy potem poleciałem ;)
Ciemna 156 SW po lifcie, mijana 2 razy.
Ciemna 156 FL koło Łagiewnik
Srebrna 156 w Rolantowicach
Srebrna 156 SW w Ząbkowicach, gdzie udało wymienić się pozdrowienia :)
Czarna 155 2.0 TS na Karkonowskiej

Pozdrawiam wszystkich kierowników :D

Srebrna SW w Ząbkowicach pewnie TAXI :)? Bo innej nie widziałem chyba :)

ja dziennie spotykam po kilkanaście alf na wrocławiu (nawet nie zdajecie sobie sprawy ile ich jeździ) i nigdy nie pamiętam gdzie, o której i jaka rej. Jeżdrze firmowym renault więc nie macham poniewaz i tak nikt na mnie nie zwróci uwagi a jak zwróci to nie będzie wiedział o co chodzi.

---------- Post dodany o godzinie 20:50 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:50 ----------

więc pozdro dla wszystkich!!!

Amortyzatory
Powrót