Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrawiam kolegę z którym mijałem się wczoraj na 8-ce przed Oleśnicą po 17.. była łapka od kolegi, niestety troszkę się zagapiłem i w ostatniej chwili odmachnąłem, więc nie wiem czy widziałeś ;) poza tym byłem trochę zaskoczony bo byłeś pierwszym od kogo zobaczyłem łapkę odkąd posiadam Belle ;) tak zaskoczony że nawet koloru Alfy nie zauważyłem :P

pozdrowienia dla kierowniczki ze 147ki - DW166 bodajże, Most Pomorski - wczoraj około 19 - ja jechałem czerwonym Corsolotem... ;)

pozdrowienia dla kierowniczki ze 147ki - DW166 bodajże, Most Pomorski - wczoraj około 19 - ja jechałem czerwonym Corsolotem...

Jak srebrna AR147 przed FL i DW 166LY to jechala zona :)

Pozdrawiam

dokładnie :) w sumie miałem nie pisać ale... nie wiem czy wiesz jechała z trójką podejrzanych typów - chyba jacyś makaroniarze... ;)

No fakt przemykałem tamtędy wczoraj :) Pozdrawiam

Pozdrawiam kolegę z GTV na DWL+ramki mijanego na Strzegomskiej.

Pozdrawiam chłopaków, którzy wczoraj ok 16, pod Koroną sprawiali wrażenie, jakby przymierzali się do rozbioru belli na czynniki pierwsze :D
Srebrna 156 na DW.

I pozdrawiam również Pociesznego (lub tylko jego samochód) mijanego dzisiaj przed 17 na skrzyżowaniu przy Młynie :)

Widziałęm Cię ja też :)
Zaiste to byłem ja we włąsnej skromnej osobie :)

---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 11:04 ----------

Kolega Pocieszny widziany dzisiaj na Zawalnej..
Pozdrawiam ;)

Toś mnie namierzy ;p

Widziałęm Cię ja też
:)

Widziałam dzisiaj w Irbisie forumową 156 bez miski olejowej ;) Xenocyd to nie twoja czasem?

I wczoraj wieczorem spotkałam kolejny raz (chyba) iNTELL-a. Stawiam na niego, bo pruł jak światło, więc zgadzałoby się: "człowiek-widmo" - niby jest, ale trudno go zobaczyć :lol:

cześć Emka a ja wczoraj widziałem fajną 159kę PK XXXXX :) na Dubois około 19 - pozdrowionka dla Męża !!

Czarna 156 DW 414.. widziana dzisiaj miedzy 16 a 17 na Bujwida

pozdrowionka :)

Pozdro dla kolegi mijanego dziś koło 17 przed Leśnicą, zauważyłem w ostatniej chwili :)

Amortyzatory
Powrót