Widziany, Widziana, Widziani :D

Dzięki, sam jeszcze nie mogę się na nią napatrzeć bo jeżdżę nią od niedawna ;) Jestem jej trzecim właścicielem z forum, kupiłem ją od looka (LoOk666), który z kolei kupił ją od marshalla :)

Znowu wczoraj przed północą słyszany, a jakieś 15 minut później widziany Maykee, jak puszczał czarne bąki na Legnickiej :D

Na parkingu pod Carrefourem w Kłodzku widziana we wstecznym lusterku odjeżdżająca srebrna 156 Sportwagon po liftingu. Szybki rzut oka na felgi i skojarzenie z kolegą peenbe. Tak więc jeśli to ty to pozdrawiam, a jeśli nie to... również pozdrawiam.

_Mumin_ widziany przed 21 skręcający ze stacyjnej w legnicką.

dziś na trasie Gryfów Śl.-Jelenia Góra na wysokości Krzewia spotkana czerwona(bordowa) 146. po wyprzedzeniu mrugłem awaryjnymi.kolega miał klubowe ramki i tak myślę czy to nie użytkownik madasyl? czesto widuje tą alfe przy PZMocie w J-G pozdrawienia od czerwonej 156 :)

Pozdrawiam alfe na ramkach, za ktora specialnie stanalem z przodu na parkingu UEKu :D Srebna ze spoilerem.

Ha, tym razem to ja dostrzegłem raina na Kasprowicza około 15. Probowałem machnąć, ale zanim przetworzyłam działanie Alfa --> ramki --> DDZ = rain = machnąć, to rain juz mnie minął :D

Ha, tym razem to ja dostrzegłem raina na Kasprowicza około 15. Probowałem machnąć, ale zanim przetworzyłam działanie Alfa --> ramki --> DDZ = rain = machnąć, to rain juz mnie minął :D

No widziałem Alfę ale nie pozałem twarzy bo słońce w szybe waliło, a że bez ramek to w ciemno nie machałem :P Pzdr.

a mnie ktoś kiedyś widział ;)
Ja Cię kiedyś widziałem ! ! ! A nawet Was ! -> 156 i Kappę :D

To było w dniu zakupu Waszej 156-tki - wracaliście do Kamieńca ;) Zajechałem wtedy błękitną 156 z jasnymi skórami (które Wam podkupiłem :D) na stację paliw jak zobaczyłem Was na awaryjkach z kapciem ;p

Pozdrowionka,
Wojtek - Barus91 - Ząbkowice ;p

---------- Post added at 14:02 ---------- Previous post was at 14:01 ----------

Byłem ostatnio u kolegi hyieh w Byczeniu koło Kamieńca Ząbkowickiego.... Ale Cie tam nie widziałem :(
Ja miałem być u Niego wczoraj, ale chyba baluje we Wro :D

Dlatego zgadam się z Nim w innym terminie :)

dziś na trasie Gryfów Śl.-Jelenia Góra na wysokości Krzewia spotkana czerwona(bordowa) 146. po wyprzedzeniu mrugłem awaryjnymi.kolega miał klubowe ramki i tak myślę czy to nie użytkownik madasyl? czesto widuje tą alfe przy PZMocie w J-G pozdrawienia od czerwonej 156 :)

Zgadza się, to była moja w rękach męża. Podobno pozdrowił mrugając światłami :) .

W piątek - jeśli dobrze pamiętam - mijany Ninja w swej błękitnej 156 :)

W tej sam dzień widziana także bardzo ładna czarna 156 po FL z klubowymi ramkami (jeśli dobrze pamiętam, to Alfa kolegi splen) - DJ49404

Pozdrawiam ! :)

Wczoraj, ok 14:15, przy budynku "Poczta Główna" we Wrocławiu widziana ciemna 156 na ramkach.
Kto pomykał? :)

Amortyzatory
Powrót