Widziany, Widziana, Widziani :D

pozdrowienia dla mattoma widzianego pod eko

Pozdrowienia, dla Fana marki ze 156 na klubowych ramkach, która stała na parkinu marketu Dino w Komprachcicach po godzinie 15.

Dzisiaj o 15:30 na wjeździe do Wrocławia od Bielan Wrocławskich mijana czarna 166 na klubowych ramkach z Panią za kierownicą ;) Pozdrawiam :)

Pozdrawiam użytkownika srebrnej 156 SW DLU...XX, parkującego przez chwilę pod "jamnikami" ;)
Wymarzłam za wszystkie czasy, bo zachciało mi się suflaka (a tam są najlepsze :D)

Rowniez pozdrawiam, ja chwiowo na swoja lubę czekałem :)

Pozdrawiam wszystkich których widziałem w drodze do lubina w lubinie i w drodze z Lubina do legnicy. Wczoraj wieczorem widziana chyba srebrna 156 w ostatniej chwili zobaczyłem rękę podniesioną do góry :)

Wczoraj na Mickiewicza jechała za mną bodajże 156 i trąbiła ;)
Ale niestety za późno się zorientowałem, że to Alfa, bo było ciemno ;)
Niech się przyzna, który to, bo nawet koloru auta nie widziałem :D

Kto "popyla" po Legnicy tą czarną Julką ? bo znów spotkalismy się na wiadukcie (wczoraj - tym razem ja jechałem na pieksy) i widziałem reakcję kierowcy :D pozdrawiamy !

Animek ma rację ale też już pisałem chwilę wcześniej że kolegę zobaczyłem w ostatniej chwili :)

Kto "popyla" po Legnicy tą czarną Julką ? bo znów spotkalismy się na wiadukcie (wczoraj - tym razem ja jechałem na pieksy) i widziałem reakcję kierowcy :D pozdrawiamy !

Animek ma rację ale też już pisałem chwilę wcześniej że kolegę zobaczyłem w ostatniej chwili :)

Czyli dobrze wydedukowałem - mojej Żonce mówiłem, że to chyba jest autko "tego gościa, jeżdżącego czarną 145 - Olafa" :) - jakoś wcześniej tego dzionka widziałem gdzieś na forum jakieś powiązanie Ciebie z czarną Julką :) (05.03.2013 - autko z Twoją Żoną na pokładzie);
Nie "strybiłem posta" - myślałem że chodziło o drogę Lubin Legnica i nie powiązałem faktów :)

@Animek - Twoją też widziałem, tam gdzie zawsze stoi na Powstańców :)

Pozdrowienia dla kierownika czarnej Julki widzianego w Victorii w Lubinie około 8.30:)

Amortyzatory
Powrót