Widziany, Widziana, Widziani :D

Który to mnie podpuścił na Armii Krajowej z 1,5h temu ? :D

Jakaś czarna SW bez ramek :D

Chwilę później miałem prawie mokro w spodniach, bo policja przede mną włączyła sygnały, ale laweciarza ściągnęli :D

Srebrna 166 DDZ dzisiaj po 8 skręcająca z Klecińskiej w Grabiszyńska

pzdr

Kogo to czarniutka 159SW(nie oramkowana) wczoraj pomrugała tak ładnie na światłach w Lubinie obok Orlenu na wylocie w stronę Legnicy ?(odmrugałem awaryjkami;))
Kierownika pozdrawiam...;)

Ostatnia edycja:
Kogo to czarniutka 159SW(nie oramkowana) wczoraj pomrugała tak ładnie na światłach w Lubinie obok Orlenu na wylocie w stronę Legnicy ?(odmrugałem awaryjkami;))
Kierownika pozdrawiam...;)

Jeśli ta AR miała tablice DLU to najprawdopodobniej mxsiwek.

Dawid_Zielu widziany wczoraj na Piłsudskiego jak przelatywał obok Statoilu :)

Ano przeleciałem tamtędy. Sorry że nie zauważyłem, leciałem zamyślony do szpitala na "kombinat".

wczoraj na odrodzenia widziana czarna alfa GT na ramkach, a dzis alfa 156SW Patrycji niedaleko galerii Cuprum

Dzisiaj ktoś mi wsadził zza wycieraczkę wizytówkę Alfaholików, stałem na wrocławskiej w Ząbowicaaach. Czyżby Baruś? :-D

Pozdrowionka dla chyba 2? srebrnych przedliftowych 156 (sw i sedan) mijanych dziś przed Leśnicą i w Krępicach ;)
A może to ta sama? :D

Pozdrawiam kierowcę srebrnej Alfy (chyba 156) który mijał mnie dziś koło godziny 16 na ulicy Kolejowej we Wrocławiu. Ja jechałam czarną 147 po lifcie i niestety zanim zdążyłam odpowiedzieć na pozdrowienie było już za późno :) więc pozdrawiam kolegę teraz :)

Pozdrowionka dla chyba 2? srebrnych przedliftowych 156 (sw i sedan) mijanych dziś przed Leśnicą i w Krępicach ;)

kolo 14 jechalem w strone Wrocka i mijala mnie czarna alfa 156 na klubowych, a jak wracalem,czyli jakos o godz 17 to tez mijalem alfe czarna na ramkach, to byc moze bylem ja :D

kolo 14 jechalem w strone Wrocka i mijala mnie czarna alfa 156 na klubowych, a jak wracalem,czyli jakos o godz 17 to tez mijalem alfe czarna na ramkach, to byc moze bylem ja :D
Heh, to w takim razie mijaliśmy się 2 razy, pozdro ;)

Ja w piątek mijalem się z srebrną poliftowa 147 w okolicach Krzyżanowic. Miala ramki klubowe i nieźle grzala ;-)

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

ja miajm prawie codziennie 166 na osobowicach we wrocku na ramkach klubowych pozdrawiam

Ja wczoraj również dwa razy przejeżdżałem tą drogą :D. Pierwszy raz ok 12 jak jechałem do Wro i później ok 16 wracałem. Więc można też podejrzewać mnie :D. Jeśli była łapka w górze albo mrugnięcie xenonem to na pewno byłem ja bo zawsze tak robię jak widzę Alfę. Pozdro

Ja wczoraj również dwa razy przejeżdżałem tą drogą :D. Pierwszy raz ok 12 jak jechałem do Wro i później ok 16 wracałem. Więc można też podejrzewać mnie :D. Jeśli była łapka w górze albo mrugnięcie xenonem to na pewno byłem ja bo zawsze tak robię jak widzę Alfę. Pozdro
Możliwe ;)
Wydaje mi się, że przed Leśnicą mijałem sedanka, a w Krępicach SW :)
Kierowcy obu machali i mrugali, obie srebrne więc sam już nie wiem :)

Więc chyba kolega mijał też i mnie :) około 16 w Leśnicy ja jechałam do Wrocławia (czarną147) i nie zdążyłam zareagować na mruganie i machanie:D

Amortyzatory
Powrót