Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrawiam kolegę z czerwonej 147FL na blachach DKL z którym jechałem od DZA :)

Nie spodziewałem się, że będziesz mnie gonił :D Gdzie jechałeś ? :D

Pozdrowienia dla pani z czerwonej 159 z klubowymi ramkami,która mijałem dzisiaj w Ligocie Piękne.Była rączka

Więc chyba kolega mijał też i mnie :) około 16 w Leśnicy ja jechałam do Wrocławia (czarną147) i nie zdążyłam zareagować na mruganie i machanie:D

Bardzo prawdopodobne bo takową właśnie też omrugałem i to w miejscu które podajesz :D. Pozdro

A ja dzisiaj wracałem Busem z pracy i na wjeździe do Lubina przed 16 widziałem srebrna 166FL i ciemną 156FL :) Obie z ramkami, i obie na DLU ;)

Pozdrowienia dla 156 CW DZA oramkowanej, stojącej ze mną dziś na światłach pod Statoilem na ulicy Smoleckiej i pl. Strzegomskim ok godz. 18:)

Pozdrowienia dla srebrnej 166 na blachach DLU widzianej dzisiaj na Szwoleżerów w Legnicy ;) Ja stałem naprzeciwko ;)

Pozdrowienia dla 156 CW DZA oramkowanej, stojącej ze mną dziś na światłach pod Statoilem na ulicy Smoleckiej i pl. Strzegomskim ok godz. 18:)
No właśnie chyba sam ją ostatnio w Ziębiach mijałem, nie zdążyłem mrugnąć. :)

Czyżbu Młody88 był dziś swoją 156 pod realem :)

SW z ramkami ? :) Na DZA ? :) Czyli ktoś nowy :)

- - - Updated - - -

Tak śmigam na DWR i dziś otworzyłem sezon na kabrio. :) Cały dzień bez dachu i jestem zdrowy!!
To widziałem Cię o 13:50 na Opolskiej :)

Świetnie wygląda ta czerwień :)

CW - Crosswagon Q4, wygląda jak 156 w SUVie :) strasznie wysokie zawieszenie - chyba, że modele mylę. Mam na aparacie nawet zdjęcie ;) więc jak się zgłosi ktoś to prześlę ;)

CW - Crosswagon Q4, wygląda jak 156 w SUVie :) strasznie wysokie zawieszenie - chyba, że modele mylę. Mam na aparacie nawet zdjęcie ;) więc jak się zgłosi ktoś to prześlę ;)
WOW ! :) CW z ramkami to już na bank nie widziałem :) Myślałem, że literówka się wkradła (podeślij na: melex81@op.pl :) )

Kto na DZA w ciemnej 156 bez ramek machał mi dzisiaj ok 18:30 na wąskiej uliczce mojego osiedla? ;)

I pozdrawiam też Mumina, widzianego twarzą w twarz, w piątek pod Koroną. Mam nadzieję, że doszedł już do siebie po tym, jak rzuciłam się entuzjastycznie witać go :cool:

Kto na DZA w ciemnej 156 bez ramek machał mi dzisiaj ok 18:30 na wąskiej uliczce mojego osiedla? ;)
Jakie 'BEZ RAMEK' ?! :D

Gdybyś napisała 'bez kratki zderzaka' to bym się zgodził :D

280.jpg

Mnie, przez chwile chciałem cię zatrzymać, żeby pogadać ale musiałem na chatę ścigać, może innym razem. Pozdrawiam z Psiaka.

Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/dol...ny_widziana_widziani_d-444.html#ixzz2PuKIm03F

Ja byłem oglądać znajomemu auto na osiedlu eMKi :D i też się spieszyłem, boM umówiony był ^ ^ :)

Pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
A ja dzisiaj wracałem Busem z pracy i na wjeździe do Lubina przed 16 widziałem srebrna 166FL i ciemną 156FL :) Obie z ramkami, i obie na DLU ;)
Ciemna 156FL to ja:)

Pozdr dla Pani zjeżdżającej srebrną 156 SW na Tesco w Lubinie wczoraj około 17stej i kierownika lub kierowniczkę oramkowanej czarnej GT jadącej również w tym kierunku parę minut po 16stej również wczoraj.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót