Widziany, Widziana, Widziani :D

A ja pozdrawiam właściciela zielonej 156 na klubowych ramkach widzianej wczoraj w Ząbkowicach pod salonem Fiata.

"pozdrowienia" dla srebrnej AR 156 w tablicach DLE zaparkowanej na miejscu dla niepełnosprawnych w sobotę w Tesco, AR bez "legitymacji" niepełnosprawnego.

ja tu macham, klubowym zostawiam pozdrowienia za szybą i nic. ostatnio wetknąłem wizytówkę GTA SW widzianej koło dworca pks (chyba dyrekcyjna) może się pojawi ;)

wczoraj koło 11 widziana 156 FL na ramkach na zjeździe na A4/wjeździe do Wro :)

pozdrawiam,
Adam

Moja AR była kilka dni na gościnnych występach na południu Polski i dzisiaj we Wrocławiu pod Ikeą natknęła się na:
2013-05-13 14.55.jpg

Pozdrawiam właściciela ciemnej (chyba Blue Cosmo) którą wyprzedziłem przed samym Kamieńcem jakąś godzinkę temu :) Ja jechałem bordową Daewoo Nubirą.

Ostatnia edycja:
tragicznie festyniarsko się prezentuje, a niby naklejek tak niewiele

na dzieło sztuki wygląda mi też końcówka wydechu, która powinna się kończyć równo ze zderzakiem
Po raz kolejny piszę - pokaż swój samochód.

tragicznie festyniarsko się prezentuje, a niby naklejek tak niewiele

na dzieło sztuki wygląda mi też końcówka wydechu, która powinna się kończyć równo ze zderzakiem

el Polakooo....Typico polakooo ;) No i po co komuś takie rzeczy pisać? U mnie rura jest z przodu ;)

Wczoraj wycieczka po Kotlinie Kłodzkiej,W-aw,Polanica ,Kudowa, Radków,Nowa Ruda,Ząbkowice Śl. W-aw.300km ,mijanych sporo Alf,odmachane tylko raz w Kudowie.

Użytkownik białej 33 to ja :) Trzeba trochę ją rozruszać po 2 latach stania. Pozdrawiam wszystkich widzianych i machających, ładna fioletowa 155 na Biskupinie ( już dawno ją wypatrzyłem na parkingu - ładnie się prezentuje ), biała GT na Pułaskiego i wiele innych. Widzę, że moja 33 zwraca uwagę Alfoholików mocniej niż 147 którą również śmigam. Czekam jeszcze na chwilę, kiedy odmacha mi ktoś z innej 33 :D A ramki oczywiście klubowe na obydwu Alfach. Do zobaczenia na ulicach Wrocławia i trasie Kłodzko - Wrocław.

Amortyzatory
Powrót