mbronowicki
Nowy
Pozdrowienia dla kierownika złotej 156 FL z ramkami i blachach DSR którego często widuję w Goczałkowie. Strzeż sie Ducato Siódemki
A podziekowal, bede zwracal teraz uwage na ta siodemke
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrowienia dla kierownika złotej 156 FL z ramkami i blachach DSR którego często widuję w Goczałkowie. Strzeż sie Ducato Siódemki
Ja również pozdrawiamDziś rano na parkingu Tesco w Lubinie widziany 1kolo2Pozdrawiam
Pozdrowionka, dla kierownika czerwonej 147 SK***** na ramkach, skręcającego z Powstańców w Hallera (telefon przy uchu sic(!)), widziany również kierownik zielonej 156 na Legnickiej, jednak nim dojechałem, skręcił w Przedmiejską
Miłego dnia !
Dzisiaj się 4 klubowe Alfy mi się trafiły (miały ramki)
W Głogowie jasnoniebieska 147,
Przed Legnicą granatowa GTV i 156-tka Teddy'ego (wygląda naprawdę bojowo) .
A i pod ZUSem w Legnicy taka 147-ka
Pokaż załącznik 109538
Czerwona 147 na SK na ramkach to moja byłaRamki zostały po mnie
Kolega urzęduje w Legnicy ale pochodzi z Katowic. Nawet miałam okazję go poznać w sobotę bo to znajomy moich znajomych. Jest mega zadowolony z zakupu i mówi że juz nigdy nie kupi innego auta niż Alfa
Jest bardziej zajarany tematem niż połowa naszych forumowiczów, a to wszystko dzięki mnie jak by nie patrzeć
![]()