Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrawiam właściciela/właścicielkę GT identycznej jak moja, na jaworskich blachach. Widziana dziś na ul. Moniuszki. Rejestrowana niedługo po mojej. Ale porażka, identyczna :D

Heh, skąd ja to znam - w Legnicy jest 156 (identyczna) na numerach nieco wcześniejszych niż nasz "brudas" - razu pewnego odjeżdżała z tego samego parkingu i przez chwilę mieliśmy dziwne miny (ale bardziej z zaskoczenia, bo kto by się pokusił na naszego brudasa :) )

btw. pozdrowienia dla DZG GT w ładnym (?) Rosso Miro Pearl/Rosso Proteo Metallic "pomryganaj i mrygającej" na A4 w kierunku Wroca :D

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 SW widzianego przed chwilą na Rzeczypospolitej w Legnicy ;)
Odmachnąłem, lecz z niewielkim opóźnieniem, więc nie wiem czy zdążyłeś zauważyć.

Większe zdjęcia dodam jak tylko pogoda nieco się poprawi. Samochód mam już ponad rok, ale jakoś nie nadarzyła się okazja do zrobienia porządnych zdjęć. Poza tym póki co nie zabrałem się za zamówienie ramek, a kiedy już miałem to zrobić sklep został wyłączony, więc być może dlatego większość forumowiczów nie zwraca uwagi ;)

Dzisiaj po 16ej po machane koledze w czarnej 147 na Nowowiejskiej na blachach DB ale kolega chyba nie widział

Większe zdjęcia dodam jak tylko pogoda nieco się poprawi. Samochód mam już ponad rok, ale jakoś nie nadarzyła się okazja do zrobienia porządnych zdjęć. Poza tym póki co nie zabrałem się za zamówienie ramek, a kiedy już miałem to zrobić sklep został wyłączony, więc być może dlatego większość forumowiczów nie zwraca uwagi ;)

Ja Ciebie za to widuje :D ale nie macham bo ramek nie ma :D zaczne zatem :D. Pozdrawiam

Pozdrawiam kierowcę seledynowej (?) AR 147 na forumowych ramkach, parkującej na osiedlu przy ulicy kamieńskiego koło szpitala - sąsiad ze 159 (niestety jeszcze bez ramek)

1kolo2 albo Ka-Ka widziani dzisiaj na drodze z Głogowa do Polkowic.
Pozdro od 156 FL srebrnej na DPL.
No i widziana 147ka na ramkach z tablicami PO w Złotoryi na światłach - pozdro od czerwonej 147 DZL

Ja dziś rano widziałem czarną 159 z ramkami na blachach PN (chyba na Traugutta) i w bocznej uliczce 147FL z ramkami + blachy ST.

Natomiast wczoraj namierzona oramkowana 33 Sportwagon :)

Jak nie miałem jak miałem ;)
To widocznie ta 159 kilka aut przed Tobą nie miała i tak sobie jakoś zakodowałam:) Trzeba było mrugnąć oczkiem:) Łapkę wystawić:) cokoliwek. Na tej trasie jeszcze nikt mi nigdy nie odmachał, więc dałam sobie spokój.

pozdrawiam kierowcę 159 ,zdaje się na blachach wrocławskich i ramkach ze zlotu AH dzisiaj około 20 w legnicy ,który urządził mały wyścig ze szwagra 156 ,ja byłem w tej omedze z tyłu co nie mogła nadążyć:D

Widziana Brera na zjeździe z S8 na Oleśnicę, czerwona DW na bank nie klekot :D
Kierowcy chyba się spieszyło bo strasznie starał się wyprzedzić LKW niestety ze średnim skutkiem :P nawet skróty poszły w ruch ale na nic się to zdało :D

Amortyzatory
Powrót