Lord1988_rr
Nowy
pozdrowienia dla właściciela alfy 166, stojącej w pawłowiczkach
a dokładniej na placu materiałów budowlanych.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Właśnie skończyłem oglądać "stop drogówka" na TV4. I pod koniec jest czyjaś bordowa alfa 155 rejestracja DWSą oczywiście ramki
Tu o moją byłą chodzi chyba, bo mieliśmy epizod w tv jakiś czas temu. BTW rosso proteo, nie bordoWłaśnie skończyłem oglądać "stop drogówka" na TV4. I pod koniec jest czyjaś bordowa alfa 155 rejestracja DWSą oczywiście ramki
Tak tak ^^Tu o moją byłą chodzi chyba, bo mieliśmy epizod w tv jakiś czas temu. BTW rosso proteo, nie bordoPozdrawiam
Olaf fure wietrzyWidziana czerwona AR 145 z forumowymi ramkami na tablicach DL w Lubinie, zaparkowana przy OSIR na przeciw uczelni UZZM między 11-12 godz.
Teddy84Widziana czerwona AR 145 z forumowymi ramkami na tablicach DL w Lubinie, zaparkowana przy OSIR na przeciw uczelni UZZM między 11-12 godz.
białe z czarnymi grzywamipozdrowienia dla kierowników dwóch białych alf gt (DOL oraz ONA) mijąjacych mnie dzisiaj około 17.30 na alei Karkonoskiej w kierunku A4. taki duet to nieczęsty widok![]()
ooo....kojarze kolege. mozna powiedziec ze rodzinnymi garazami prawie ze soba sasiadujemy. kiedys powozilem niebieskie punto I w klekocie. do nastepnego!białe z czarnymi grzywami
również pozdrawiam i faktycznie ciekawie się to w czasie zgrało!