Widziany, Widziana, Widziani :D

Dzisiaj rano przed 8 widziana 159 we Wrocławiu na wylocie na Środę Śląską, łapki były :)

Widziana dzisiaj AR 156 ok 7 rano na rynku w Trzebnicy :)

attachment.php

fajnie że jest ktoś jeszcze z DTR :)

czyli z Detroit...
na ulicach Wroclawia te auta z DTR nie mają dobrej opinii:)))
Przy okazji: po miescie czerwoną brerką posuwa jakaś blondyna, fajna.

Dziś ją widziałem na Kazimierza;-)

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka

Dzieki:)Przeszla operacje plastyczna:) i jest na sterydach:D Ale jezdzi superowo:)Pozdrawiam czerwoniakow!:) moze jakis spocik?:)

Pozdrowienia dla plażowicza odpoczywającego w Pogorzelicy w ośrodku albatros:) 146 na ramkach. Kolegę to chyba spotkam przy piwku lub kawce w lokalu bo na plaży to ludzi jak na lekarstwo, pogoda nie rozpieszcza.

A ja chciałbym pozdrowić i podziękować koledze ze 156 czarnej SW po lifcie na talbicach DBL, za przepuszczenie mnie na A4 we Wrocławiu kiedy wyjeżdżałem ze stacji orlen :) z Opola do Wrocławia jechałem 2h, jakaś masakra :( Alfa była nieoramkowana ale może kolega przebywa na forum :) Sytuacja miała miejsce w niedzielę :) Awaryjnymi oczywiście podziękowałem :) Pozdrawiam!

A ja chciałbym pozdrowić i podziękować koledze ze 156 czarnej SW po lifcie na talbicach DBL, za przepuszczenie mnie na A4 we Wrocławiu kiedy wyjeżdżałem ze stacji orlen :) z Opola do Wrocławia jechałem 2h, jakaś masakra :( Alfa była nieoramkowana ale może kolega przebywa na forum :) Sytuacja miała miejsce w niedzielę :) Awaryjnymi oczywiście podziękowałem :) Pozdrawiam!

Ty to byś kiedyś na jakiegoś spota lokalnego podjechał do Świdnicy, daleko nie masz :P wreszcie poznałbym jakąś lokalną klubową 147-kę bo póki co próżno tu takiej, drugiej jak moja, szukać w okolicy :)

Pozdro dla AR 156 DSW **** w Swidnicy po 13:15 i dla 147 DZA **** tez po 13:45 na DK5 jechała od strony Bolkowa :-)
Niestety nie odmachali mojej Czarnej Alfuni :(

Jeszcze za jakis czas bedzie droga z Jeleniej Gory w stronę Wałbrzycha to moze kogoś spotkam :-)

@edit:
Pozdrawiam
Kolege z białej AR GT z którym rozmawiałem na CB :)

Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)

Ostatnia edycja:
Ty to byś kiedyś na jakiegoś spota lokalnego podjechał do Świdnicy, daleko nie masz :P wreszcie poznałbym jakąś lokalną klubową 147-kę bo póki co próżno tu takiej, drugiej jak moja, szukać w okolicy :)

A jeżeli będzie w niedalekiej przyszłości i będę w okolicy to pewnie, że się zjawię z chęcią :) Czasem coś na Świdnicy się rzuci w oko lub minie minie klubowego to ładna 156 czarna to gtv czarna również piękność , ale akurat Twojej coś nie widujuę, a na pewno coś bym podpatrzył z chęcią z Twojej 147 :)

Ja pozdrawiam tylko na ramkach teraz... Bez ramek nie odmachują, ale właściciele 159 to zawsze odmachują, i to nie ważne czy z ramkami czy bez;]

Ja pozdrawiam tylko na ramkach teraz... Bez ramek nie odmachują, ale właściciele 159 to zawsze odmachują, i to nie ważne czy z ramkami czy bez;]

niestety ale coraz częściej nawet obecność ramek nie świadczy o tym że kierowca wie o co kaman :P po Świdnicy od jakiegoś czasu jeżdżą 2 takie Alfy oramkowane, które o świadomości przynależności do klubu nie mają chyba pojęcia :P czarna 147 FL a ostatnio zauważyłem ciemnobrązową GT na ramkach klubowych, którą jeździ jakaś dziewczyna ale widać że nie wie co ma na zderzaku bo w ogóle na mnie nie zwraca uwagi jak sie mijamy :/ :D

niestety ludzie sprzedają swoje auta z ramkami klubowymi co prowadzi do dezorientacji

U mnie ramek brak a zawsze macham i mrugam;-)

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kolegę w czarnej? AR159 na blachach DGR - widzianego dzisiaj we Lwówku Śląskim. Zawracałem na zatoczce, ciężko było bo nikt nie chciał przepuścić ... dopiero samochód przed wspomnianą wyżej AR zatrzymał się - widocznie może się zestrachał - patrzy z tyłu alfa, z przodu też...lepiej ustąpić...
Wracając do tematu - pozdrowionka odwzajemnione, łapki były ...

Amortyzatory
Powrót