kasza85
Nowy
oj nie widziałem światełek, jechałem drugi za lemi w 164
lemi prowadził, a tak poza tym to pozdrawiam wszystkich co byli na kawce w restauracji za maciejową
do następnego
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdr dla kierowników widzianych dziś alf na wylocie z jeleniej w kierunku na wrocław czyli 147 DJ ale chyba to nie lemi brera DW ..., 145 i 156 Były z mojej strony światełka tylko mogli się czuć zaskoczeni od kogo. Nie była to alfa ale się nie mogłem powstrzymać
a ja obczajałem przechodniów...jak im się głowy obracały na nasz widokWidzisz mieliśmy małego spocika w okolicy jelonki i tak przy okazji mała przejażdzka w kolumnie Alf Romeo
Też mi się to rzuciło w oczya ja obczajałem przechodniów...jak im się głowy obracały na nasz widok
Jak dla mnie to RÓŻ ;pA podobno to faceci to daltoniści
Jeżeli to był Pocieszny, to fele są FIOLETOWE![]()
Pozdrowienia dla pociesznego, widziany dzisiaj koło wzgórza partyzantów, godz 13 machnalem łapą z odwzajemnieniem jechałem granatowa ibiza
Jak dla mnie to RÓŻ ;p
Widziałem z bliska...![]()
Brera czerwona? To może ja byłem, choć nikogo mrugającego nie widziałem...Pozdr dla kierowników widzianych dziś alf na wylocie z jeleniej w kierunku na wrocław czyli 147 DJ ale chyba to nie lemi brera DW
dziś, ok. 17, krzyżowka na ND, czarna 156 na klubowych ramkach![]()
Ja to chyba widzialem Wild Luka bolid na Zaporoskiej, blizej ronda.Wild Luke, to Twoja alfa stoi na orzechowej?
Wild Luke, to Twoja alfa stoi na orzechowej?
Ja to chyba widzialem Wild Luka bolid na Zaporoskiej, blizej ronda.
Hmmm, no to mamy we Wr Twojego klona, przynajniem na pierwszy rzut oka wersja QV w, jak to okreslila moja kobieta, musztardowym kolorzeNiet :/
Ja obecnie mieszkam na Hłaski. Czasami parkuje pod ojczystym domem blisko Mostów Warszawskich a pracuje na Stargardzkiej (boczna Metalowców) Dzisiaj nie byłem w tych okolicach. Szkoda bo odmachałbym![]()