Widziany, Widziana, Widziani :D

Widziana dzisiaj srebrna 156 albo 159 SW okolo 21.20 skrzyzowanie Dubois Pomorska, poszla ladnie ze swiatel tylko mi ramki czerwono biale mignely :)

pzdr

Jak obok stał hundaj kupe taki ciemny na swiatlach to racej ja ;)

Hjundaja to ja widzialem ale z tylu po zapaleniu zielonego :D

Na skrzyzowaniu pomorskiej i dubois obok mnie stał wlasnie taki hujdaj i probowal mnie dogonic az do wysokosci tesco bo pozniej skrecałem.

Ostatnia edycja:
Widziana dzisiaj srebrna 156 albo 159 SW okolo 21.20 skrzyzowanie Dubois Pomorska, poszla ladnie ze swiatel tylko mi ramki czerwono biale mignely :)
też tam śmigałam mniej więcej o tej samej porze, ale ja mam lakier w ciemnym kolorze i pomykałam chyba w przeciwnym kierunku (w stronę pl. Bema).

Przy okazji pozdrawiam wszystkich mijanych bez ramek, którym nie macham, a być może powinnam, bo to "swoi", ale nie chce mi się później oglądać kolejnych zdziwionych min z pytaniem wymalowanym na twarzy "Ale o co chodzi? Znamy się? Skąd? Jak? Kiedy?" :haha:

Ale pozdrawiam koleżankę z ciemnej 145 DW (z ramkami AR), z którą pomachałyśmy sobie wczoraj na legnickiej. Auto (w avatarze) chyba widziałam tutaj na forum, ale pewności nie ma i akurat nie mogę też znaleźć.

Poszukiwany właściciel ze 156-tki DOA19928 :D

Dziś czekałem sobie na tramwajajaja (Księże Małe) i Cię widziałem ... Nie podszedłem pogadać, bo się spieszyłem :( Kiedyś już to autko tu widziałem.

Pozdrowionka,
Wojtek - Baruś

Baruś chyba o jedną 9 jest za dużo w tej rejestracji :)

Czyja ciemna 147 stała ok 12 na Strzegomskiej przy uczelni? ;) Ramki widziałam, ale nie mam zielonego pojęcia jaką miała rejestrację.

edit: rejestracja jest ok, jak nic mam zwidy :lol:

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla klientow Irbisu ktorych auta wisialy dzisiaj na podnosnikach ;)
I dla kilku mijanych na A4 dzisiaj Alf - trudno bylo mi przekonac pana laweciarza zeby mrugal :P

Pozdrowienia dla klientow Irbisu ktorych auta wisialy dzisiaj na podnosnikach
he he, dziekuję. Nasza V-ka załapała się dzisiaj na podnośnik, więc być może widziałeś ją.
Nagłe spotkanie z plastikową barierką, potrąconą przez ciężarówkę, skończyło się guzem na oponie i przeglądem zawieszenia.

A co Tobie przytrafiło się tym razem?

he he, dziekuję. Nasza V-ka załapała się dzisiaj na podnośnik, więc być może widziałeś ją.
Nagłe spotkanie z plastikową barierką, potrąconą przez ciężarówkę, skończyło się guzem na oponie i przeglądem zawieszenia.

A co Tobie przytrafiło się tym razem?

*U mnie zywot zakonczyla uszczelka pod glowica, silnik wciagnal plyn i na tym moja przygoda z AR sie prawdopodobnie zakonczy, bo drugi raz silnika remontowal nie bede jezeli bedzie taka koniecznosc. Zeby nie bylo za prosto calosc przytrafila mi sie pod Strzelcami Opolskimi a spieszylo mi sie na pogrzeb*:( Ze nie wspomne juz faktu, iz postanowilem na pakiecie assistance zaoszczedzic i nie obejmuje holowania w przypadku awarii a nie wypadku dalej niz do najblizszego MOPa na autostradzie.
Kupie sobie ponownie japonczyka - brzydkie w srodku i czasami na zewnatrz jak noc, ale poprzednio przez 3 lata wydalem na serwis mniej niz na wymiane rozrzadu w 156 ;)

Xenocyd to wszystko dlatego ze na spoty nie przyjezdzasz ;)

jak człowiek poczyta forum dochodzi do wniosku że moja V'ka to i bezawaryjna i ekonomiczna (nie trzeba naprawiać) w porównaniu do TS'a byłe by był olej i płyn w chłodnicy, a nie ma u mnie lekko ten silnik :)

rzekomo boxery też się psują, jeżdżę już 7m-cy i jedyna usterka to spalona żarówka :P (aczkolwiek zanim zacząłęm ją użytkować to przeszła duuuży remont) :D

Srebrna 156 przed FL na tablicach DGL i forumowych ramkach na trasie Jelenia Góra - Bolków :) Jechałam z siostrą jej astrą więc nie machałam :D

Srebrna 156 ze spoilerem na blachach DDZ i klubowe ramki na drodze nr 5 w Bronówku koło Dobromierza. Pędziłem za szybko więc nie wiem czy łapka była :D

chyba że to jego luba jechała

Rain raczej nie jeździ w ciemnych okularach typu MUCHA i nie ma długich włosów ;) Więc podejrzewam, że to była jego luba.

A tak poza tym to kto się bawił dziś ( w sobotę ) czarną 145 na ramkach klubowych po Świebodzicach?

Amortyzatory
Powrót