Widziany, Widziana, Widziani :D

majki widziany po 21ej na Dubois dzisiaj pzdr

i tak: wczoraj około hmmm 17 na Legnickiej szara GT, ja awaryjne ona długimi więc spoko :), dziś około 10 przy stadionie na Maślicach czarna 159 z napisem na boku bodajże "Mateo" czy jakoś tak - tablice chyba Śląsk - pozdrowionka

Witam, wiedziałem że w końcu ktoś mnie zauważy...:)
Ja wczoraj kręciłem się po Wrocku między 21 a 22 i w tym czasie kilka Włoszek napotkałem, sporo ich tam jeżdzi. Były pozdrowienia na światłach z kierownikiem AR 166 na ul. Ślężnej na skrzyżowaniu z Armii Krajowej.
Też pozdrawiam. Dobre felgi?:)

Witam, wiedziałem że w końcu ktoś mnie zauważy...:)
Też pozdrawiam. Dobre felgi?:)

hehehe no proszę proszę, jednak kogoś z klubu trafiłem :) tym bardziej że kolega bez ramek klubowych a ja w zasadzie pozdrawiam tylko jak widzę ramki. no właśnie felga przykuła uwagę, ładne szprychy ale też i cała Włoszka z profilu ma ładną prezencję :) pozdrawiam raz jeszcze

Pozdrawiam identyczną jak moja AR 156 SW w kolorze Blue Daytona Metallic, którą często widuję w Kłodzku (dzisiaj 2 razy mi śmignęła).

Pozdrowienia dla widzianych 156fl SW "DLU..." na złotoryjskiej w Legnicy, oraz srebrna 156 przy stacji paliw w Spalonej. Łapki były :)

pozdro dla czarnej 147 widzianej pod Mackiem w Kłodku po 16:00 i dla czarnej 156 na telefonach, która parkowala kolo chinoli (czerwony barak przy 8 - ce) kolo 17 :30 równiez w Kłodzko - city :)

pozdro dla czarnej 147 widzianej pod Mackiem w Kłodku po 16:00 i dla czarnej 156 na telefonach, która parkowala kolo chinoli (czerwony barak przy 8 - ce) kolo 17 :30 równiez w Kłodzko - city :)

To ja pozdrawiam Ciebie, bo jechałem za Tobą pod galerią moim niebieskim karawanem. Mogłaś mnie nie widzieć, bo między nami coś srebrnego się toczyło.

Mrugnąłem dzisiaj przed 8. do ciemnej 156 z ramką na rejestracji chyba DSW na ul. Strzegomskiej niedaleko Parku Technologicznego. Wydaje mi się, że widzimy się tam drugi raz :) Pozdrowienia od bordowej 164.

Pozdrowienia dla kierownika oramkowanej, czerwonej 147 zdezorientowanego nieco przeze mnie wczoraj koło godziny 18-19 pod Magnolią - machałem mu pchając wózek z zakupami i chyba nie skojarzył dlaczego do niego machałem ;)

Pozdrowienia dla kierownika oramkowanej, czerwonej 147 zdezorientowanego nieco przeze mnie wczoraj koło godziny 18-19 pod Magnolią - machałem mu pchając wózek z zakupami i chyba nie skojarzył dlaczego do niego machałem ;)
W sumie to też bym nie wiedział ocb :D

Jeśli po FL-u, to celuję, że to była 147 AUTOCOCKER'a i właściciel mógł nie wiedzieć co i jak :)

---------- Post added at 13:57 ---------- Previous post was at 13:56 ----------

Mrugnąłem dzisiaj przed 8. do ciemnej 156 z ramką na rejestracji chyba DSW na ul. Strzegomskiej niedaleko Parku Technologicznego. Wydaje mi się, że widzimy się tam drugi raz :) Pozdrowienia od bordowej 164.
Gdzieś ostatnio we Wrocławiu mrugałem bordowej 164-ce (z czarnej 147, albo srebrnej GTV) - może to Ty, ale odzewu nie było, a 164 to dość rzadkie auto :) W jakich okolicach się obracasz :) ?

Gdzieś ostatnio we Wrocławiu mrugałem bordowej 164-ce (z czarnej 147, albo srebrnej GTV) - może to Ty, ale odzewu nie było, a 164 to dość rzadkie auto W jakich okolicach się obracasz ?
Cześć, moja stała trasa to pętla od Gądowianki przez Klecińską, Hallera, Powstańców Śl. oraz Grabiszyńska, Tęczowa, Strzegomska. Codziennie. ;) Nie mam ramki, ale macham każdej napotkanej Belli:) Pzdr!

Również pozdrawiam, prawie bym przegapił, ale łapką machnąć zdążyłem.

Amortyzatory
Powrót