Wałbrzych--Jarocin

Franekk

Nowy
Auto
alfa 156 selespeed była teraz 166 3.0 V6 226km
Czy ktoś z Wałbrzycha wybiera się na spot do Jarocina???Pisać to się zgrany i dołączyły się do grupy z Wrocka...

Wysłane z mojego LG-H500 przy użyciu Tapatalka

Pisze się na to:) moge zabrać autostopowicza jak by chciał ktos lecieć bo pewnie sam będę w kabinie.

Ostatnia edycja:
To super umowimy się gdzieś i dolaczymy do ekipy z Wroclawia

Najlepiel na shellu w strzegomiu bo i tak z walbrzycha na autostradę to lepiej ta obwodnica :)
Właśnie zorganizowałem w pracy zbiórkę nakretek i zobaczymy ile uda sie zebrać;)

Może i ja się dołączę . To jeszcze zależy od grafiku i mojej drugiej połowy ale z chęcią bym się przejechał do Jarocina zwłaszcza że cel szczytny

I fajne;) może uzbiera sie fajną ekipę z naszych stron.

Superkowo, że się zbieracie :o

Właśnie zorganizowałem w pracy zbiórkę nakretek i zobaczymy ile uda sie zebrać;)
Mogłabym prosić na PW nazwę firmy? :)

Co do spotu- proszę o zbieranie plastikowych nakrętek, zabranie przedmiotów do licytacji < jeżeli ktoś takowe posiada > które przekażemy tego dnia fundacji. :) Zbierane będą przy moim autku, tj. AR145 :D

Spotkamy się na parkingu Lidla
11:30 / 11:40 - zbieramy się do przejazdu
Wyjazd z parkingu jarocińskiego Lidla na parking Aquaparku przy asyście policji

Pytania i sugestie mile widziane! W razie "coś" prosiłabym kogoś o podanie swojego nr mi na PW, żeby mieć kontakt z "kolumną" :P nie bójcie się, nie będę dzwoniła :) wiecie o co chodzi :)

Do zoba!
Moniq & Agusix

Na 99% bedę jechał może jeszcze ktoś dołączy

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

No to super. Jest nas trzech, zawsze raźniej. Nie ma więcej chętnych?

Wysłane z mojego LG-H635 przy użyciu Tapatalka

W przyszłym tygodniu się okaże może jeszcze chętni się znajdą mają dać znać w przyszłym tygodniu

Wrocław chce wyjechać o 9.30 spod milenijnego jak chcemy się dołączyć to wypadało by wyjechać z Wałbrzycha 7.30 i następnie zgarnąć stokrotkę w Strzegomiu na Shellu albo na Orlenie przed zjazdem na A4 . Czekamy na decyzje reszty kolegów , którzy jeszcze nie zdecydowali się na wyjazd:)

Dokładnie tak też myślę ze 7:30 będzie ok

Proponuję żeby Wałbrzych spotkał się o 7.30 na lotosie

Wiec ja będę czekał pare minut przed 8 na shellu na obwodnicy strzegomia.

No i pięknie

Ok 7:30 Lotos

No i ok 7.30 Lotos

Trzymajcie kciuki abym zdążył postawić funie na nogi do niedzieli

Coś klękło i nie pali na jeden gar. Zamówiłem już świece uszczelki kolektorów i po wymianie będę diagnozowal cewki. Zobaczymy jutro jak odbiore części i je pozakladam

Amortyzatory
Powrót