była 1999 Alfa Romeo 146 1.4 TS
była 2004 Alfa Romeo 156 1.9 M-jet
była 2002 Alfa Romeo 156 2.4 JTD
była 2000 Alfa Romeo 145 1.9 JTD
była 2005 Alfa Romeo 156 2.4 M-jet
jest 2010 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
-------------------------------------
co do tłumików to także na długopolskiej we wrocku tj. boczna borowskiej
Ja polecam serwis z Potokowej 46.
Namiary tutaj
No bo jakiś dziwny to warsztat, który musi na forach w kółko wklejać nędzną reklamę. Wynika z tego, że nie macie zbyt wielu klientów, skoro macie czas na takie rzeczy i musicie to robić.
Witam.
Mam problem z obrotami i chcialem sie dowiedziec czy mozecie mi kogos polecic we wroclawiu zeby naprawic ta przypadlosc ? czy tylko irbis polecacie ?
Ok. Sprostuję wszystko. Nie jestem właścicielem. (powinienem był wybrać inny login)
Warsztat ma się bardzo dobrze, klientów jest sporo, mocy przerobowej jeszcze więcej.
Jestem ich klientem i jestem wdzięczny za miłe traktowanie i skuteczność, za to że zawsze można na nich liczyć i są w porównaniu z konkurencją tani..
Nie raz mi się zdarzyło przyjechać do nich z jakąś drobnostką, czasem nawet naprawiali mi coś za darmo i z uśmiechem na twarz zapraszali ponownie.
Jestem zdumiony, że tacy ludzie jeszcze działają w firmach i chciałem w zamian, chociaż trochę zareklamować ich w internecie, żeby mieli kolejnych zadowolonych klientów.
I żeby też inni mieli szansę dotrzeć do prawdziwych fachowców, którzy nie będą oszukiwali tak jak to często bywa u innych mechaników.
Także nie namawiam, nie śmiecę. Po prostu czasem skrobnę o tym, że istnieją.
Być może ktoś skorzysta i sam się przekona tak jak ja.
może jednak pora dać sobie na luz, bo takimi zagraniami to nawet na neutralny odbiór nie nazbierasz
post 306
świadczy o tym tak bardzo, że oczy bolą
- - - Updated - - -
Jakimś dziwnym trafem tylko Ty ich tutaj zachwalasz, a skoro są tacy wyjątkowi to powinno o nich wszędzie aż huczeć. A nic takiego nie dzieje się.
Może masz jakiś rachunek do odpracowania? Co?![]()
ja i ona - "iniemamocne"