Spot cykliczny trzech króli zamek książ

jozofek

Nowy
Auto
alfa romeo 156 1.9 jtd 156FL 2.4 JTDm 175 KM było obecnie 159 2.4JTDm Qtronic Ti
PO RAZ 4 Nowa noworoczna tradycja spocik w Trzech Króli Zamek Książ , pogoda zapowiada się raczej jesienna ale widoki wspaniałe a póżniej kawka i ciacho . Zamek Książ godz 11.00 czekam na chętnych . Parking przed stadniną na łące .Pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku . Zapraszamy wszystkich nie tylko z okloic Wałbrzycha , Bielawy , Świdnic , Legnicy z całego Dolnego Sląska a może ktos z dalszych okolic zawita w nasze piękne strony

Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/dol...brzych_swidnica_bielawa-79.html#ixzz52OKkvB1B

Ja się stawiam na 100% jakby było czarno to może Alfą :)

Udostępniam to na FB :) może się ktoś zdecyduje wpaść

Ostatnia edycja:
Ja się stawiam na 100% jakby było czarno to może Alfą :)

Udostępniam to na FB :) może się ktoś się zdecyduje wpaść
Bardzo dobrze bo ja nie posiadam FB

Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka

Ja z Krychą będziemy na 99,9 % [emoji846]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Edit

Jestem chętny wpaść pierwszy raz na spotkanie, bede śledzil wątek ;)

Ostatnia edycja:
Oczywiście my będziemy :)

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Zapraszamy serdecznie

a może tez uda mi się wreszcie wpaść :D co prawda od trzech dni jestem na antybiotyku ale do soboty powinno być OK.
jeśli wpadnę to dosłownie na godzinkę bo mam masę pracy i planowałem całą sobotę siedzieć w robocie :)

Witam, my również będziemy. :-) X4

Też zamierzam być. Szkoda tylko, że pogoda nie jest taka malownicza jak rok temu. Powrót przez Jedlinę i Walim wtedy był świetnym przeżyciem. Do jutra!

Dzięki wszystkim za przybycie i tak liczną frekwencję tego chyba nikt się nie spodziewał . Miło było zobaczyć stare grono w dobrej kondycji do zobaczenia
60.jpg
61.jpg
62.jpg
63.jpg
64.jpg
65.jpg

Dzięki również ode mnie :) jestem zaskoczony frekwencją serce rośnie że jest nas aż tylu :D aktywnych !!! I do zobaczenia następnym razem (oby szybko) :)

Nie wiedziałem . Ale za rok powinienem być :)

To co ekipa w tym roku powtórka ?? [MENTION=34417]jozef[/MENTION]ek - zmajstruje wydarzenie na FB i tradycyjnie spotkamy się na parkingu a potem kawka ciacho na zamku

- - - Updated - - -

To co ekipa w tym roku powtórka ?? [MENTION=34417]jozef[/MENTION]ek - zmajstruje wydarzenie na FB i tradycyjnie spotkamy się na parkingu a potem kawka ciacho na zamku

Oczywiście zapraszamy możesz tworzyć wydarzenie [emoji3]

Amortyzatory
Powrót