• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Powłoka ceramiczna - Wrocław/okolice

• Autor wątku Autor wątku jml
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

jml

Użytkownik
Auto
Alfa Romeo Giulia 2.0 TBi 200KM
Poszukuję dobrego zakładu do położenia powłoki ceramicznej na nowe auto, Wrocław albo okolice. Interesuje mnie jakość, nie musi być tanio. Ktoś coś? :rolleyes:

CarBeautySpa. Wrocław ,ul.Robotnicza. Tylko tam Nakładam ceramikę.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

CarBeautySpa. Wrocław ,ul.Robotnicza. Tylko tam Nakładam ceramikę.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Dzięki. Wprawdzie nie ceramika póki co (muszę polakierować zderzak wpierw :() ale zabrałem Giulię na SPA do Tomka z CarBeauty. Rewelacja! Podejście, pasja, zaangażowanie, a efekt przeszedł moje oczekiwania - pomimo gorszego niż początkowo wyglądało stanu lakieru, co się okazało po myciu dopiero. Za jakiś czas wracam po więcej :D

Ponadto Tomek to skarbnica wiedzy i nie szczędzi czasu na dyskusje nt. dbania o stan auta.

Jakby ktoś chciał zobaczyć efekt, mycie detailingowe, wstępna korekcja lakieru i aplikacja wosku: https://www.facebook.com/carbeautywroclaw/posts/2352310224779632

Cześć, odkopuję żeby nie zakładać nowego tematu.
Widzę że polecacie (kolejność dowolna):
CarBeautySpa Robotnicza/Wagonowa
CleanBoy Mirków

Chciałbym "ogarnąć" u lakiernika + korekta i ceramika.
Zna ktoś Pielęgnacja Aut studiopa.pl z Morelowskiego ?

ps. polecicie jakiegoś lakiernika ?

Pielęgnacja Aut to świetne miejsce, zresztą szkoliłem się u nich i również polecam.

Ze swojej strony dodam Autolab obok Korony - przystępne ceny jak na warunki wrocławskie i poziom usługi na wysokim poziomie.

Dzięki za odp., na Morelowskuego mam najbliżej. Umyłem dziś dokładnie auto i zdecydowanie potrzebuję jeszcze dobrego lakiernika. Jakaś masakra, tylko szklany dach jest w dobrym stanie ....

Cześć, odkopuję żeby nie zakładać nowego tematu.
Widzę że polecacie (kolejność dowolna):
CarBeautySpa Robotnicza/Wagonowa
CleanBoy Mirków

Chciałbym "ogarnąć" u lakiernika + korekta i ceramika.
Zna ktoś Pielęgnacja Aut studiopa.pl z Morelowskiego ?

ps. polecicie jakiegoś lakiernika ?

Car Beauty przeniosło się na Żubrzą, niedaleko Magnolii: https://www.google.com/maps/place/C...57a145f6c994dd1!8m2!3d51.1220607!4d16.9972084

Lakiernika nie znam, robiłem tylko w ASO.

Dzięki za info, jutro tam podjadę.

Dziś się umówiłem, w czwartek odstawiam auto - będzie full wypas :-)

Cześć i jak tam? Znalazłeś w końcu lakiernika?
Sam mam do ogarnięcia błotnik (zaprawka z orig. lakierem lub malowanie) i tylni zderzak (prostowanie i malowanie) dodatkowo chciałbym zrobić polerkę. Zastanawiam się gdzie i co robić ostatecznie.

Nie znalazłem lakiernika , na razue będą tylko zaprawki.

Amortyzatory
Powrót