Znalazłem rejestrację D131

• Autor wątku Autor wątku ambv
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

ambv

Nowy
Auto
Dodge Challenger GT 2017
Panie i panowie,
sam nie mam Alfy, ale dzisiaj wracałem za jedną z Dzierżoniowa. Na bruku w jakiejś miejscowości za Dzierżoniowem z pięknej czerwonej 4C odpadła przednia rejestracja:

IMG_3530.jpg

Była przyklejona tylko na dwustronną taśmę. Niestety auto między nami przejechało po niej, ale wygląda nadal nieźle. Nie udało mi się właściciela dogonić, więc rejestracja czeka bezpiecznie u mnie. Jeżeli znacie forumowicza, odezwijcie się w prywatnej wiadomości to się umówimy na zwrot.

Może właściciel teraz wyrobi dłuższą tablicę ;)

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Podbijam, żeby było na pierwszej stronie. Myślę, że do takiego auta pewnie zamówi nową ale w dzisiejszych realiach lepiej mu będzie założyć starą bo oczekiwanie trochę czasu zajmie. Jednak miło, że chciało Ci się zarejestrować u nas, żeby pomóc w tej kwestii:)

BTW, może gdyby pójść na komisariat policji to oni by szybciej namierzyli właściciela.

BTW, może gdyby pójść na komisariat policji to oni by szybciej namierzyli właściciela.

Można też oddać do najbliższego wydziału komunikacji i oni odeślą do odpowiedniego oddziału. Ale dziś to niestety nie takie proste. Myślę, że ktoś z forum zna właściciela. Dobrze by było wrzucić też na FB.

Sprawa rozwiązana dzięki Facebookowi, dzięki!

Amortyzatory
Powrót