Dolnośląski Klub Alfa Romeo - facebook

Dolnośląski Klub Alfa Romeo - strona internetowa
http://www.alfaromeo-dolnyslask.pl/

Sporo czasu minęło od ostatniej aktualizacji ale tym razem wprowadzamy coś na prawdę istotnego. Na stronie pojawił się zbiór około 200stu poradników posortowanych i zebranych alfabetycznie w jednym miejscu. A wszystko to dzięki uprzejmości Ogólnopolskiego Klubu Alfa Romeo - Alfaholicy.org. Na naszej stronie znajdują się linki natomiast zasadnicza treść każdego poradnika dostępna jest TYLKO I WYŁĄCZNIE na tym forum. Istnieje możliwość filtracji tematów względem modelu auta.

Poza tym, jak widać, umieściliśmy na stronie reklamy. Serwer musi się z czegoś utrzymywać, koszty są spore a klikalne reklamy Google są bardzo dobrym sposobem by odpowiednią sumę uzbierać. W planach mamy wprowadzić na stronie system wiadomości PW tak by umożliwić Wam kontakt między sobą. Dochodzą nas sygnały, że w tym momencie jest to największa bolączka strony, z którą planujemy się uporać.

Jesteśmy oczywiście również otwarci na wszelakie Wasze propozycje, mające na celu rozwój strony.

Zachęcamy również do uaktualnienia swoich profili wzbogacając swoją galerię zdjęć:) Zdjęcia do galerii mogą być dowolnej wielkości natomiast zdjęcie główne profilu musi mieć wymiar DOKŁADNIE 180x180px. Jeżeli ktoś nie jest w stanie obrobić tak zdjęcia to wystarczy wysłać mi je na pocztę flatbeet@gmail.com a ja je odpowiednio pomniejszę i odeślę z powrotem tak by można było je bezproblemowo wgrać.

no właśnie przed chwilą sobie to sprawdziłem - fajne ;) gud dżob

Zarejestrowałem się - dodałem zdjęcia - no to mamy alfo-book'a Inicjatywa ciekawa

Paweł możesz na stronce umieścić info o spocie :D

wrzucę info na pewno tylko do zlotu jeszcze sporo czasu a że mamy miejsce tylko na jeden najbliższy zlot to parę dni jeszcze poczekam bo może w międzyczasie urodzi się jeszcze jakiś wcześniejszy, mniejszy zlocik:) ale info o dwudniowym pojawi się na pewno ! :)

A przepraszam czemu strona zdechła?? Ja na ten przykład nie mam konta na fuckbooku i nie mam zamiaru go zakładać a myślę że drobne forum było by bardzie na czasie.

A przepraszam czemu strona zdechła?? Ja na ten przykład nie mam konta na fuckbooku i nie mam zamiaru go zakładać a myślę że drobne forum było by bardzie na czasie.

Zdechło dlatego że nie było komu płacić za utrzymanie serwera a i nie było też komu za bardzo prowadzić tej strony :P fanpage na FB nie wiąże się z żadnymi kosztami :)

Ty leniu :D Zakładasz stronę i nie chce Ci się jej prowadzić. Bardzo nie ładnie. :)

nie no przez prawie 2 lata prowadziłem i całkiem fajnie sie rozwijała ;p przyszedł taki czas że zacząłem szukać sponsora na utrzymanie serwera i nikt chętny sie nie znalazł więc strona padła. ogólnie w dzisiejszych czasach chyba jednak fora mają największe znaczenie przy tego typu inicjatywach społecznych a my tam forum nie mieliśmy. Alfaholicy też nie mają już swojej strony tylko samo forum a strona też kiedyś była tylko kto tam zaglądał to ja nie wiem :P

Nie można się wejść na stronę

Jako założyciel i administrator naszego lokalnego funpage'a facebook'owego pytam czy byłby tu ktoś chętny do dołączenia i prowadzenia naszego funpage'a Alfaholicy Dolny Śląsk ?

https://www.facebook.com/Alfaholicy-Dolny-Śląsk-150094371675610/

Ja niestety nie mam już na to kompletnie czasu, co zresztą widać po stronie że niewiele się tam dzieje choć ludzi cały czas przybywa i mamy tam już prawie 1000 lajków, szkoda tego zmarnować :)

Pytanie kto ma czas w dzisiejszych czasach wszyscy gonią za kasą pozdrawiam

Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót