Szrot - Legnica/Wrocław

Michał666

Nowy
Auto
02' Alfa Romeo 166 2.4JTD
Szukam szrotu z Alfą 156 przed liftem w okolicach w/w miejscowości.
Chodzi mi o taki szrot na którym stoi samochód, z którego mógłbym wziąć parę "pierdółek" wnętrza (osłona przeciwsłoneczna, zaślepki itp.).
Właśnie najlepiej by było jakby 156 była nie rozebrana, bo wtedy biorę co chcę :D
Szukałem na Allegro (większość rozebranych już)dlatego pomyślałem że lepiej dowiedzieć od ludzi z okolic.
Wie ktoś o takich szrotach?
Najlepiej w okolicach Legnicy, choć ostatecznie Wrocław też mógłby być.

Szukam szrotu z Alfą 156 przed liftem w okolicach w/w miejscowości.
Chodzi mi o taki szrot na którym stoi samochód, z którego mógłbym wziąć parę "pierdółek" wnętrza (osłona przeciwsłoneczna, zaślepki itp.).
Właśnie najlepiej by było jakby 156 była nie rozebrana, bo wtedy biorę co chcę :D
Szukałem na Allegro (większość rozebranych już)dlatego pomyślałem że lepiej dowiedzieć od ludzi z okolic.
Wie ktoś o takich szrotach?
Najlepiej w okolicach Legnicy, choć ostatecznie Wrocław też mógłby być.

W okoł legnicy jest pare szrotów najwiekszy i najlepszy - w miłkowicach byłem tam z miesiac temu stały ze 2 szt z juz zaczetą rozbiórka. (tutaj raczej same angliki stoją)
Drugi to jak się jedzie na kunice MOTO-LEG (drogo ale też full cześci- nawet w twoim kolorze tam stało auto wersja europejska)

Tam w Miłkowicach kupiłem parę części ale musiałem poczekać żeby mi przywieźli te części. Tam u nich nie stała ta Alfa. Chyba że oni mają jakieś dwie miejscówki.

Tam w Miłkowicach kupiłem parę części ale musiałem poczekać żeby mi przywieźli te części. Tam u nich nie stała ta Alfa. Chyba że oni mają jakieś dwie miejscówki.
Albo stan rozbiórki juz na tyle zaawansowany ze auto znikneło z placu. Jest jeszcze w ulesiu ale tam musiałbyś się dopytać jak dojechąc bo to w szczerym polu. Przy okazji szukania silnika do Bravy wdziałem u nich napoczątą GTVke mówili ze 156 mają regularnie .W drodze na Chojnów za Ulesiem na górce kiedyś był szrot ale jak kojarze to Ci sami co w miłkowicach tylko się przeniesli ale mozna zobaczyć.

A można dostać jakiś konkretniejszy namiar? Na Allegro nie ma ich adresu.
No chyba że te Miłoszyce to mała miejscowość - to wtedy trafię :D

Ul. Harcerska, poza tym w każdej aukcji do ktorej link wrzucił Carlos jest numer tel.607 239 871

w Szprotawie jak tam ze szrotem ? byl ktos ? duzo gratow ?

ponawiam...szukam pierdół do swojego auta...plastiki, nerka grilla, i takie...w okolicy legnica, jawor, jelenia góra....prosze o pomoc, wiecie gdzie może stoi coś, a nie że koleś, trzeba mu powiedzieć a on mi sprowadzi....

Polecam wam szrot w Wałbrzychu na ul. Sztygarskiej, wiem że na 100% mają tam teraz prawie całą 166 i mocno rozebraną 147 oprócz tego łapcie numer 600 237 025 i pytajcie o części.
A przy okazji jeżeli macie jakieś autko do kasacji to dzwońcie pod 533 306 684 , działają profesjonalnie i szybko wszystko załatwiają pod waszym adresem (albo miejscem postoju autka) i gotóweczka od razu do ręki :cool:. Polecam!

Amortyzatory
Powrót