Alfaholicy Lubin i okolice

mamy zarezerwowany jeden tor, ale od 20.00 - w poniedzialek już jakaś gmina wiejska zarezerwowala wszytskie tory od 17.00 do 20.00.może jeszcze coś się zwolni.

- - - Updated - - -

tor zarezerwowany na 2 h, dajcie znac czy mam zrobic poprawkę na dłuższą rezerwację / brak doświadczenia ile taka gra moze potrwać :) /

- - - Updated - - -

spotkać się oczywiście możemy wcześniej :) a w razie "W" - rezerwacja na najbardziej popularne nazwisko - Kowalska :D

- - - Updated - - -

To jest róg ul.Odrodzenia i gen. Sikorskiego?
tak - to pierwszy parking przed wjazdem na kręgielnię :) potem teoretyczny wjazd na budowę, prooosto i kregielnia na horyzoncie :)

niestety nie damy rady przyjechać, miłej zabawy

Niech zaluje ten co nie byl z nami na kregielni, bo bylo bardzo wesolo, spedzilismy milo czas, wyniki jak na pierwszy raz byly naprawde dobre...:D ja szczerze mowiac dzis jeszcze raz moglbym isc, no ale raczej musze wytrzymac do nastepnego razu:D na zime takie spotkania sa obowiazkowe, bo nie ma co marznac przy autachskoro mozna tak milo zorganizowac czas. Niektorzy trenowali rzuty kula juz wczesniej, choc kazdy byl tak skromny i nie chcial sie do tego przyznac :D ( Patrycja przede wszystkim) hehehe

. Niektorzy trenowali rzuty kula juz wczesniej, choc kazdy byl tak skromny i nie chcial sie do tego przyznac :D ( Patrycja przede wszystkim) hehehe
Bądź tu mądry człowieku i wytłumacz, że drugi raz w zyciu kulę trzymałam :D:D:D a reszta to po prostu fuks :)
Dawid - nie bądź taki skromny, pobiłeś nas wszystkich :D :) a też na keglach z "dziurkami" pierwszy raz podobno :):D hihihi

Z tego co wiadomo to spot jest organizowany za tydzien...po za tym to co za tydzien robimy?

Ja w czwartek powinienem wrócić do aktywnego uczestnictwa w spotach :)
Alfka potrzebowała trochę czasu, a ja mam kupę spraw na głowie i nie miałem czasu do niej się zabrać.

No ten czwartek to raczej odpada ze wzgledu na Swieto, ale postarajmy sie zorganizowac spot na przyszly tydzien, co wy na to? mysle zeby rowniez pojsc w jakies przyjemniejsze miejsce, zeby nie stac przy autach i marznac tylko milo spedzic czas np. przy bilardzie, kreglach, itp. :)

Ostatnia edycja:
no właśnie, w ten czwartek, to i raczej wszystko pozamykane, piszę się na następny :)
ostatnio propozycja bilardowa, że tak powiem padła :) warto też może by omówić sprawę orszaku weselengo - post by jupass :):)

Jak się umawiamy na orszak weselny w którym miejscu i do piątku napisać kto śmiga.

Ja wczwartek zjawię się wraz z nowym nabytkiem rodzinnym w postaci GTVki mojego tatulka :) tylko pytanie gdzię i o której. Wtedy można się dogadać co z orszakiem Jupassa.

Ta gtv to jest przypadkiem czerwona??

Nie wiem czy jest sens spotykać się dzisiaj. Może umówmy się w sobotę ok 15 pod tesco.

kurcze gdybym zajrzał tu po 19 to bym zajechał na Tesco, a mam 5 minut z domu, właśnie jestem po browarku :(

Amortyzatory
Powrót