Alfaholicy Lubin i okolice

Ja mam chwilowy brak dokumentów samochodu - przygotowanie do rejestracji, wymiany szyby...
Ewentualnie jeśli po adaptacji będzie spokój to postaram się podlecieć.

Hej. Mam zamiar wymieniać wahacze tylnego zawieszenia,wybrałem firmę Max Gear. Moje pytanie ,czy ktoś ma doświadczenie z częściami tej firmy?

mam przedni dolny wahacz tej marki od roku , z tego co naczytałem się na forum to nie jest to dobry wybór ale też nie najgorszy, póki co nic nie tłucze nie piszczy i jest prosto.

To co robimy spota przedświątecznego ?? Postaram się przytargać nowych alfaholiców ze sobą :) o ile dadza sie namówić :)

oki, to który dzień, komu pasuje? dostosuję się :) jak porozumiemy się co do dnia, zarezerwuję jakieś miejsce ( fajnie byłoby, gdybyście wrzucili też jakieś propozycje ), chyba, że "stawiamy na zimne nóżki - parking tesco" :D
ps. co do rezerwacji, dobrze byłoby jakieś decyzje podjąć do poniedziałku, bo potem cięzko coś będzie znaleźć

dzien i miejsce raczej bez znaczenia... pewnie zaczac warto na tesco real czy gdzies gdzi emozna chwile pomarznac.. a potem zaleznie jak jest przyjete i kto co lubi.. jakie piwko bar lokal :)

Może ja się zjawię... godzina 19, tak?

EDIT: dupa, nie zjawię się, bo to przecież spot w Lubinie :P Myślałem, że Wrocław pisze. W domu to bym mógł w piątki i soboty się pojawiać.

No to jutro czwartek zatem Panie oraz Panowie godzina 20 tesco :) a potem się pomyśli??

Amortyzatory
Powrót