• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Wspólny wyjazd na Zlot Ogólnopolski

flatbeet

Administrator ds. gadżetów
Auto
AR Brera 2.4 JTDm
No to jak koledzy i koleżanki, myślę sobie że wspólny wyjazd na Zlot to jest bardzo dobry pomysł! :D Proponuje spotkać sie na Bielanach we Wro, np pod McDonaldem i lecimy w kolumnie! Ciekaw jestem właśnie jak liczna ta kolumna będzie? Kto sie na Ogólnopolski wybiera? Trzeba by jeszcze ustalić jakąś godzinę spotkania, z tego co kojarzę zakwaterowanie zaczyna sie od godziny 12, wg google maps z Wro do Sielpi Wielkiej jedzie sie 4 godziny to może godzina 8.00 na Bielanach byłaby dobra? Nie wiem jak reszta ale ja pewnie jeszcze przed miejscem docelowym będę chciał zatrzymać sie na jakieś większe zakupy, do tego jakiś postój po drodze to pewnie gdzieś koło 13 bylibyśmy na miejscu. Kto chętny??

1. flatbeet
2.

Ostatnia edycja:
Na prawdę nikt z okolic Wrocławia sie nie wybiera na zlot ??

Rafał z Legnicy jedzie - Alfa 156 kolor jak mój i silnik odemnie :D więć prawię jakbyś jechał ze mną - nie wiem czy Rafał całe forum czyta podrzucę mu wątek na FB może będzie reflektował wspólne toczenie się.

a moze o 7 ? :) z miła chęcia bym sie pisal

Nooo pierwszy chętny ! :) Dla mnie może być i 7 ale z drugiej strony czy warto zrywać sie aż tak wcześnie żeby być tylko godzinę wcześniej ? co to jest godzina w skali 6 dni wypoczynku :D a tak to człowiek zawsze będzie bardziej wyspany w podróży a to ważne ! :P

ale zawsze trzeba wziac pod uwage rozne trudnosci na drodze typu wypadki, roboty drogowe itp :)

ja lecę, tylko jeszcze nie wiem o której godzinie i jaką trasę wybiorę

Ja też jadę, ale jest prawdopodobieństwo, że wyjadę w poniedziałek popołudniu.

coś mi sie wydaje że chyba jednak każdy pojedzie sobie sam :P bo ja jednak przy 8 na Bielanach obstaje :P poza tym po drodze planuje sie zatrzymać gdzieś na jakieś zakupy, a może właśnie na bielanach zrobię. ogólnie to coś mała reprezentacja dolnego śląska w tym roku :P

Tutaj z organizacją w ogóle niestety ciężko, sam widziałeś jak spota organizowałeś jak wiele czynników było na nie.. :P
a przecież te kilka aut jadących w kolumnie wyglądałoby interesująco ;) no ale cóż, tak jak piszesz przyjdzie Ci chyba jechać samemu

coś mi sie wydaje że chyba jednak każdy pojedzie sobie sam bo ja jednak przy 8 na Bielanach obstaje poza tym po drodze planuje sie zatrzymać gdzieś na jakieś zakupy, a może właśnie na bielanach zrobię. ogólnie to coś mała reprezentacja dolnego śląska w tym roku

W tamtym roku była jeszcze mniejsza :)

Ale 2 lata temu niezła ekipa się po drodze zebrała. Ja niestety w tym roku odpadam choć chętnie bym zobaczył jak maciekk i teddy śmigają po torze ;)

Ale 2 lata temu niezła ekipa się po drodze zebrała. Ja niestety w tym roku odpadam choć chętnie bym zobaczył jak maciekk i teddy śmigają po torze ;)

No to dawaj wycieczkę sobie strzel na sam tor ;) chociaż nie wiem czy będzie co oglądać ja się dopiero uczę wozu :). A co do reprezentacji dolnośląskiej to też nie jest źle :) Paweł Rafał Wilkuw Fiergloo Jupas i Ja :) chyba ze o kimś zapomniałem. Ja jade w niedziele poplażuje i trochę odpocznę sił nabiorę przed zlotem ;)

no właśnie rok temu to leciałem sam, nie było chętnych

No to proponuje o 8 już wyjazd z Bielan, ja ze Świdnicy wyjadę o 7 to powinienem być koło 7.45 już pod McDonaldem koło IKEI i tam robimy spotkanie, 8 wyjazd, polecimy obwodnicą.

Taką trasę poroponuje

http://goo.gl/maps/gwwbq

ok a powiedz mi jakies zakupki tam czy nie ?
i powiedz mi za jakim kolorkiem alfonsa mam sie ogladac? :):P

Ostatnia edycja:
a powiem Ci że chyba jednak ja zakupy zrobię dzień wcześniej żeby już se tym nie zawracać głowy w trakcie drogi, po drodze sie gdzieś w połowie zatrzymamy na małą przerwę i tyle :)
kolor - Srebrna Strzała a czarnej feldze :D

Amortyzatory
Powrót