Zlot alfaholikow w UK...

• Autor wątku Autor wątku Arik
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dobrze, żeby z Endynburgu i Londynu było w miarę "blisko" co byśmy wszyscy Emigranci się spotkali. Jak dla mnie to bez różnicy gdzie się spotkamy bo pewnie będę miał blisko :) Tak myślę, że jak kwiatki na drzewach zakwitną można by się spotkać. Jeśli chodzi o miejsce, hmm jeszcze nie wiem, ale to nie problem, jest dużo ładnych miejsc. Nie wiem czy wolelibyście jakieś widoczki i przyrodę czy konkretne miejsce z jakąś atrakcją? No i kiedy?? Zapewne weekend. Jest jeszcze trochę czasu więc można pogadać i dogadać miejsce i czas.
Pozdro.cisiel

A byla ostatnio okazja sie spotkac ... w Epsom (Surrey) 7-02-2010, na probie bicia rekordu Guinnessa w dlugosci konwoju AR. Przyjechalo slownie TRZECH (na 312 zarejestrowanych uczestnikow) przedstawicieli emigrantow.

Gdybym wiedział o tym "konwoju"może był bym czwarty. Czekam na wiadomość o zlocie w UK. Proponuję miejsce ,gdzie będzie można się po ścigać.

siemka ! jesli wam nie zaszkodzi to chetnie podjade z sasiedniej wyspy na maly zlocik! chwilowo posiadam skromna 156 1.8, w planach powrot do V6! pozdrawiam kolegow!

hey

dawno nie odwiedzalem forum i widze, ze emigrancji sie jednocza no i o to chodzi na nastepny spocik napeno sie stawie

a tak przy okazji to mieszkam w Reading i prowadze 2.0 JTSa

AROC National Event - Spring Alfa Day - Sunday 18 April Burghley House, Stamford

To o ten chodzi? Juz mam to w mojim kalendazu i potwierdzam przyjazd. Organizatorzy dodaja do tej imprezy polski event czyli pewnie polskie zarcie bedzie

witam wszystkich od kilku dni jestem uzytkownikiem tego forum itak jak w temacie:
chetnie pisze sie na jakis zlot zorganizowany przez nas lub inne. przejrzalem ten kalendarz zlotow i podoba mi sie ten 24th April - Bristol Italian Motor Festival
www.biamf.co.uk/ po pierwsdze ze moge sobie pojechac kawalek, a lubie jezdzic i po 2 ze to bristol
slyszalem wiele dobrego o tym miescie wiec jestem na tak jesli chodzi o zloty. pozdrawiam

---------- Post dodany o godzinie 18:52 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:35 ----------

zapomnialem dodac, mam propozycje gdzie moglibysmy zorganizowac zlocik!
Cardiff - kilku znajomych bylo w tym miescie i mowia ze masakra! super!
z ich opowiadan wynika ze naprawde warto tam pojechac. to moja propozycja, a kiedy to musimy sie dogadac komu i jak pasuje.

Edinburgh

Witam wszystkich z UK.Ja mieszkam kolo Edi ale chetnie bym sie spotkal na jakims zlociku.Niech ktos z okolic Edi odezwie sie,bo tu w okolicy North Berwick nie mam nikogo z Polakow,kto by jezdzil AR.Szukam kogos kto sie zna na AR bo tu w okolicy jakos im nie wierze.A jezdze AR-166 2.0TS.Pozdrawiam wszystkich Alforodakow.

Szukam kogos kto sie zna na AR bo tu w okolicy jakos im nie wierze.

Na Alfaownerach dowiesz sie o dobrym niezaleznym serwisie AR i zdziwisz sie co oni potrafia. W UK nie ma problemow z serwisowaniem AR za rozsadne pieniadze, w PL to dopiero jazda, pojedyncze warsztaty godne polecenia.

Pzdr
Klaudiusz

witam wszystkich milosnikow Alfy

od niedawna jesyem posiadaczem Alfy romeo 156,a calkowicie przypadkiem.Zaraz po zakupie naprawde moge powiedziec,ze te auta maja cos w sobie i urzekaja,po prostu uwazam,ze ludzie,ktorzy nigdy nie mieli i nie jezdzili tymi autami,a co gorsza uwazaja je za bardzo wadliwe.Ok ale,powod dla,ktorego pisze jest taki jesli bedzie,ktos organizowal zloty,prosil bym o powiadomienie.Dzieki wielkie.Daniel(londyn):)

A bylo spotkanie, w ostatnia sobote ... bylo nas .... szkoda gadac, 3 osoby, 2 auta.

Amortyzatory
Powrót