Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
O czym ty mówisz?

Jeśli ktoś rozpowiada jakieś brednie to pewnie wiem jaki login ma ten użytkownik.

Możesz rozwinąć?

Wysłane z iPada 2 przez Tapatalk HD
Albigi czy jakos tak ma srebrną GT i jeszcze jeden uzytkownik gdzieś był obszerny wątek na ten temat.

Albigi czy jakos tak ma srebrną GT i jeszcze jeden uzytkownik gdzieś był obszerny wątek na ten temat.

Właśnie go przeczytałem. Kawał niezłego gówna. Gość zaczął na forum nieźle cisnąć innych, obrażać itp. więwc nie wiem czego się spodziewał. Zorganizował jeden spot na który nie przyjechało kilka osób, a było nas wtedy z 15 i już strzela wielkie fochy.... Masakra, uwierzcie mi, jestem na squadracorse od dawna i nie dam powiedzieć na to forum jak i na jego użytkowników (wielu z nich to moi przyjaciele) złego słowa.

Właśnie go przeczytałem. Kawał niezłego gówna. Gość zaczął na forum nieźle cisnąć innych, obrażać itp. więwc nie wiem czego się spodziewał. Zorganizował jeden spot na który nie przyjechało kilka osób, a było nas wtedy z 15 i już strzela wielkie fochy.... Masakra, uwierzcie mi, jestem na squadracorse od dawna i nie dam powiedzieć na to forum jak i na jego użytkowników (wielu z nich to moi przyjaciele) złego słowa.

Ja tam nie wiem napisałem co przeczytałem i to tylko kilka postów,ale grunt ze wiesz o co i o kogo chodzi..

Filmik to bylo trzeba krecic jak wyprzedzalismy 3 Bellami innych i jak ludzie paluchy wytykali ze zdziwienia :):):)

Szkoda, że mnie nie było, widzę, że spot się udał

jakie zdziwienie by było gdyby było nas więcej ..... :) i taką kolumną bysmy smigali ;)
Ja pierdziu kopary by ludkom opadły ;)

No troszke przykro , oszołom trzymał mnie do 16 bo ruch duży :( , ale mam nadzieje że wymęcze wolne następnym razem
Super zdjęcia koledzy

sie spoznilem ;P
wywalili mnie z roboty a u mnie w okolicy nic nie ma i tez potrzebuje cos taniego na szybko do smigania ..

Amortyzatory
Powrót